• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Biciclete de curse/triatlon

Bicicleta de șosea - alege modelul perfect din gama Sportano 

Calitatea înaltă a bicicletelor de șosea are un impact enorm asupra confortului și, mai ales, asupra siguranței călătoriei. Tocmai de aceea am adunat astfel de modele la Sportano. Experții noștri s-au ghidat în primul rând după cea mai înaltă clasă de manoperă, materiale durabile și tehnologii utilizate. În magazinul nostru, veți găsi biciclete de șosea de la liderii mondiali din industrie, pe care le puteți adapta cu ușurință la nivelul dumneavoastră de experiență. Avem echipamente atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști, de la producători renumiți precum Orbea, Cipoliini și Ridley. Răsfoiți gama noastră și convingeți-vă! 

Când merită să vă decideți să cumpărați o bicicletă de șosea? 

O bicicletă de șosea este o piesă specifică de echipament. Este special conceput pentru a le permite utilizatorilor să participe la competiții și permite un antrenament eficient sau o plimbare recreativă pe drumuri asfaltate. Designul său este foarte distinctiv, cu un cadru scurt, șa înaltă și ghidon jos, orientat spre față, cu lămâi pe care se pot sprijini antebrațele. Acest design asigură faptul că postura pilotului generează cât mai puțină rezistență la înaintare. Acest lucru, la rândul său, permite o deplasare rapidă și confortabilă. Fiecare element al construcției bicicletei a fost proiectat pentru a permite sportivului să dezvolte viteze mari în cel mai scurt timp posibil. 

Cum alegi bicicleta de șosea potrivită? 

În primul rând, la început ar trebui să vă determinați nivelul de experiență. Pentru începători, o bicicletă de șosea clasică este potrivită - fără suspensie, cu ghidon curbat în mod caracteristic în jos și roți subțiri. Utilizatorii avansați și profesioniștii ar trebui să aleagă o bicicletă de șosea cu cele mai aerodinamice caracteristici posibile. De asemenea, modelele individuale vor funcționa bine pentru diferite tipuri de călărie. O bicicletă de șosea va fi mai bună pentru multe viraje, pentru antrenament și pentru plimbări recreative. Este foarte important să acordați atenție mărimii ramei atunci când vă alegeți modelul. Acesta trebuie să se potrivească în mod corespunzător cu înălțimea utilizatorului. De asemenea, trebuie să luați în considerare materialul. Bicicletele din aluminiu sunt mai ieftine decât cele din fibră de carbon, dar acestea din urmă sunt cele care tolerează mai bine vibrațiile și garantează o greutate redusă. 

Dimensiunea cadrului bicicletei de șosea 

Dimensiunea cadrului se măsoară de obicei de la centrul suportului de-a lungul tubului de șa până la capăt. Valoarea este exprimată de obicei în inci, unde 1 inci este 2,54 cm, sau direct în centimetri. Unii producători folosesc denumiri sub formă de litere, cum ar fi S, M, L sau XL. Dacă doriți să vă alegeți corect mărimea cadrului, măsurați-vă lungimea piciorului sau, mai exact, pasul. Pentru a face acest lucru, măsurați lungimea picioarelor din interior, stând drept la perete. Înmulțiți rezultatul cu 0,66, valoarea utilizată pentru măsurătorile pe biciclete de șosea, gravel sau CX. Pentru a obține valoarea exprimată în inci, împărțiți rezultatul la încă 2,54.  

Alegerea unei biciclete de șosea de până la 2079 RON

Atunci când vă decideți pentru o bicicletă de șosea de până la 2079 RON, veți obține, de obicei, modele realizate dintr-un cadru din aluminiu, care sunt completate de o furcă din aluminiu sau oțel. Bicicletele de șosea în această cantitate este puțin probabil să coboare sub 10 kg, ceea ce este ridicat pentru acest model de monociclu. Greutatea redusă a bicicletei afectează performanța și viteza. Atunci când alegeți o astfel de bicicletă de șosea, este important să țineți cont de faptul că se poate găsi o aplicație de componente oarecum standard și mai veche.  

Alegerea unei biciclete de șosea de până la 3118 RON

O bicicletă de șosea de până la 3118 RON sau o bicicletă de șosea de până la 4158 RON sunt, de asemenea, propuneri realizate dintr-un cadru din aluminiu, astfel încât este important ca geometria bicicletei să fie pe deplin adaptată abilităților fiecăruia. În această gamă de prețuri, veți găsi cel mai adesea modele pentru ciclism recreațional și amator, cu o geometrie de anduranță. Veți obține apoi furci din aluminiu, uneori și din carbon cu un tub de direcție din aluminiu. O bicicletă de până la 3.000 de lire sterline este adesea echipată cu o transmisie de bază, adică un sistem 2x8.  

Alegerea unei biciclete de șosea de până la 5197 RON

Atunci când alegeți o bicicletă de șosea de până la 5197 RON, veți găsi, de asemenea, modele cu o geometrie a cadrului de anduranță, în cazul în care acestea sunt, de obicei, concepute pentru ciclism recreațional, care este orientat spre turism pentru amatori. Majoritatea cadrelor sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate, unde tuburile pot fi umbrite și netezite cu suduri, ceea ce sporește aspectul. Furcile, pe de altă parte, sunt propuneri din fibră de carbon cu greutate redusă, rigiditate și răspuns excelent la vibrații. 

Alegerea unei biciclete de șosea pentru copilul dumneavoastră 

De obicei, pentru copii, bicicletele de cross sau MTB sunt cele mai bune pentru a merge pe drumuri forestiere sau cu pietriș. Cu toate acestea, nu este o problemă să îi cumperi unui copil prima bicicletă de șosea, mai ales dacă acesta este deja bine familiarizat cu mersul pe două roți și dorește să dezvolte o pasiune pentru singletrack. O bicicletă de șosea pentru un copil ar trebui să aibă roțile de aproximativ 26-28 de inci, ceea ce va permite o monocicletă pentru copii cu o înălțime cuprinsă între 140 și 170 cm. Cel mai important, bicicleta trebuie să fie confortabilă și să aibă o geometrie a cadrului bine gândită, care să permită o deplasare confortabilă. O bicicletă de șosea bună este, de asemenea, ușoară, ceea ce este extrem de important pentru un model pentru copii.  

Biciclete de șosea - pe ce mărci merită să pariezi? 

La Sportano, puteți cumpăra atât o bicicletă de șosea pentru femei, cât și una pentru bărbați. O varietate de modele de la producători de top, precum Orbea, Cipollini și Ridley, vă oferă libertatea de a alege în funcție de nevoile fiecărui client. Dacă sunteți dornici să mergeți confortabil pe stradă și pe alte suprafețe netede, alegeți o bicicletă de șosea adaptată acestui tip de sport, cu un cadru drept distinctiv. Nu uitați că aceste biciclete diferă în principal în ceea ce privește unghiul cadrului scaunului, care are un impact major asupra poziției de condus.  

Profitați de serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți pentru a vă ajuta să alegeți modelul potrivit de bicicletă de șosea. Dacă un produs nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, îl puteți returna în termen de 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere