Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Cipollini

Cipollini este o marcă de ciclism de renume mondial, fondată de unul dintre cei mai populari cicliști de șosea din lume, Mario Cipollini. Compania este specializată în producția de cadre și biciclete profesionale, care sunt folosite de mii de utilizatori mulțumiți din întreaga lume. Fondatorul mărcii este un profesionist, care a decis să își transforme cunoștințele practice în crearea celor mai bune biciclete pentru ciclism. Datorită determinării și angajamentului echipei create de specialiști în domeniul designului și al producției, marca a reușit să obțină un mare succes la nivel mondial.  

Încă de la începutul existenței sale, marca Cipollini s-a concentrat pe modernizarea constantă a produselor sale și pe implementarea de noi sisteme tehnologice pentru a îmbunătăți funcționarea echipamentelor sale. În prezent, compania este un pionier pe piața sporturilor și stabilește în mod constant standarde în producția de biciclete. Gama largă a producătorului include modele de biciclete de triatlon, de șosea, electrice și de cross-country. 

Cipollini a fost una dintre primele companii care a dezvoltat un cadru din carbon caracterizat prin ușurință și rezistență extreme. Mai mult, toate echipamentele sunt realizate cu atenție la fiecare detaliu, iar în producția lor se folosesc numai materiale certificate și foarte rezistente la deteriorare. Bicicletele Cipollini au, de asemenea, un design unic, care le conferă o eleganță cu adevărat italiană. Datorită acestui fapt, utilizatorii se pot bucura de echipamente de înaltă calitate și estetice, semnate cu marca renumitului brand Cipollini. 

Extindere descriere Restrângere descriere