• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Placi SUP

Placă SUP pentru înot în stil Stand Up Paddle

SUP, sau Stand Up Paddle, este un sport nautic în creștere rapidă, în care echipamentul potrivit joacă un rol extrem de important. Categoria de plăci SUP de la Sportano.ro este locul unde veți găsi plăci selectate de experții noștri de la producători experimentați și dovediți în industrie. Fiecare model este o garanție a celei mai înalte calități de manoperă și siguranță pe apă. Alege-ți placa de SUP de la Sportano și navighează chiar și atunci când nu sunt valuri!

Tipuri de placi SUP: care dintre ele să alegi pentru tine?

SUP, după cum sugerează și numele, presupune înotul pe o placă în poziție verticală. O vâslă specială de SUP, numită placă de vâslă, este folosită pentru a da forță și direcție înotului. Există diferite tipuri de plăci SUP pe piață, iar fiecare diferă în funcție de formă. Diferitele modele sunt potrivite pentru a fi utilizate de persoane de diferite niveluri și dimensiuni. Dacă te întrebi ce placă de SUP să alegi, discutăm mai jos despre fiecare tip pe care îl vei găsi la Sportano.

SUP allround bord SUP

Placa SUP allround este un model conceput în primul rând pentru începători. Este potrivit în principal pentru înotul de agrement și vă permite să vă deplasați în liniște, nu prea repede pe suprafața apei. Placa de SUP allround este cel mai bine folosită pe lacuri, râuri sau în timpul zilelor calme pe mare. Acesta oferă stabilitate și un sentiment de siguranță. Se caracterizează printr-un arc și o pupă ușor ascuțite, cu prova de asemenea ușor în sus.

SUP placa de turism SUP

Placa de SUP touring este un model cu un arc mult mai ascuțit și un design mai îngust. De obicei, este folosită de riderii intermediari, dar este, de asemenea, folosită uneori ca placă de SUP pentru începători. Permite viteze ceva mai mari decât un allround și se manevrează bine chiar și în valuri mici. Planșele de SUP pentru turism pot transporta o mulțime de bagaje.

SUP rasă bord de curse

Planșa de cursă SUP este cea mai lungă, mai subțire și mai ascuțită dintre toate. Acesta a fost creat pentru utilizatorii experimentați și profesioniști. Este cel mai puțin stabil, dar vă permite să dezvoltați multă viteză și să câștigați curse. Necesită multă experiență și oferă un antrenament foarte intens pentru întregul corp.

SUP surfboard

O placă de surf SUP este un model cel mai potrivit pentru valurile mari. De obicei, se caracterizează printr-o structură mică, ceea ce face dificilă menținerea echilibrului pe ea. Acest tip de placă SUP este folosit de utilizatorii foarte avansați. Acestea sunt cele mai predispuse la strunjire și au un grad ridicat de precizie. Pe piață există și plăci de windsurfing SUP la care se poate atașa o velă.

Gonflabilă sau rigidă - care placă SUP este mai bună?

Planșele SUP sunt împărțite în continuare în plăci gonflabile și plăci rigide. Datorită dimensiunii considerabile a plăcilor, cele gonflabile sunt extrem de populare. Realizate din materiale ultra-rezistente, aceste modele sunt umflate cu aer pentru a le face foarte tari. Odată dezumflate, acestea sunt ușor de pliat și ocupă foarte puțin spațiu. Acest lucru le face ușor de luat cu dvs. în vacanță sau de depozitat acasă fără probleme. Plăcile rigide SUP, datorită construcției lor durabile, ocupă mult spațiu și nu pot fi pliate. Le veți găsi adesea în magazinele de închirieri, deoarece sunt foarte rezistente la deteriorări.


 Planșele de SUP găsesc din ce în ce mai multe utilizări. Nu numai că a devenit populară navigația pe ele, dar și practica yoga sau pescuitul. Planșele de SUP cu scaune sau cele pentru două persoane care pot fi folosite cu un copil, de exemplu, sunt acum disponibile în magazine. Nu ezitați să alegeți un model care să se potrivească nevoilor dumneavoastră în magazinul nostru. Oferim plăci SUP de la producători precum Hydro Force, Aqua Marina sau WATTSUP. Aveți încredere în calitatea înaltă și luați la ape largi cu Sportano!

Extindere descriere Restrângere descriere