Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

CCM

CCM este un brand sportiv fondat în 1899 în Canada. Deși inițial compania a fabricat biciclete, s-a rebranduit rapid pe măsură ce jocurile de hochei s-au dezvoltat și a devenit în curând unul dintre cei mai mari producători de echipamente de hochei. Primul produs de la CCM care a revoluționat definitiv industria sportului a fost Automobile Skate. Acestea au devenit un punct de referință în proiectarea acestui tip de echipament. În plus, marca oferă și alte accesorii, cum ar fi căști, bețe, mănuși și chiar șireturi și protecții. Producătorul canadian CCM este foarte bine cunoscut și își distribuie produsele în zeci de țări din întreaga lume.  

Gama CCM este formată numai din echipamente și accesorii de cea mai bună calitate, care sporesc semnificativ confortul jucătorului în timpul jocului și sunt foarte durabile. Acest lucru este realizat prin utilizarea de materiale specializate și soluții tehnologice inovatoare, cum ar fi Atack Frame, care facilitează transferul ridicat de energie către patină, și SpeedBlade Pro, care vă permite să dezvoltați o viteză ridicată în timp ce pedalați. O soluție excelentă pentru patinele CCM este, de asemenea, utilizarea unei construcții termoformabile, care se adaptează perfect la forma piciorului utilizatorului.  

Înainte de a fi lansat pe piață, fiecare produs este supus unui număr de teste pentru a-i confirma calitatea. Acest lucru garantează că doar cele mai bune articole sunt scoase la vânzare. De-a lungul anilor, mii de consumatori au ajuns să aibă încredere în acest brand și să folosească accesoriile sale în fiecare zi. În special în industria hocheiului, CCM este unul dintre cei mai recunoscuți producători, furnizând echipamente celor mai buni sportivi din întreaga lume.  

Extindere descriere Restrângere descriere