Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

LifeStraw

LifeStraw este un brand inovator care a transformat atitudinea față de accesul la apă curată în întreaga lume. Misiunea lor este de a transforma sănătatea și bunăstarea comunităților prin furnizarea de tehnologii durabile de purificare a apei. Marca combină inovația tehnologică cu o misiune socială. Produsele mărcii nu numai că ușurează viața, dar contribuie și la o lume mai bună și mai sănătoasă.

Primul produs LifeStraw este un filtru de apă personal revoluționar care vă permite să beți apă sigură direct din râuri, lacuri și alte surse. Acest filtru portabil, ușor și foarte eficient este ideal pentru călători, drumeți și cei care trăiesc în zone în care accesul la apă curată este limitat.

LifeStraw se străduiește în mod constant să inoveze, extinzându-și gama cu noi produse, cum ar fi sticle cu filtru, sisteme de purificare a apei pentru casă și chiar soluții pentru comunități întregi. Toate aceste produse sunt concepute cu gândul la siguranță, comoditate și durabilitate, urmărind în același timp reducerea impactului asupra mediului.

Marca LifeStraw nu oferă doar produse de purificare a apei, ci desfășoară și activități sociale. Prin programul său "Give Back", pentru fiecare produs LifeStraw cumpărat, compania oferă unui copil dintr-o școală din țările în curs de dezvoltare acces la apă curată timp de un an întreg.

Extindere descriere Restrângere descriere