Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Pălării de trekking

Pălării de trekking - alege-o pe cea potrivită în magazinul Sportano 

Căutați o cască potrivită pentru drumeții în munți sau pentru uzul zilnic? O pălărie de trekking va fi o opțiune care vă va proteja de frig, vânt și soare, dar vă va garanta și confort atunci când o purtați. Bordajul aruncă o umbră asupra feței, iar dimensiunile sale trebuie alese astfel încât să nu limiteze vizibilitatea. Forma oferă protecție nu numai pentru cap, ci și pentru gât și ceafă. În magazinul de sport Sportano veți găsi șepci de trekking de înaltă calitate de la mărci precum Salewa, BARTS, Salomon sau Jack Wolfskin. Purtarea lor are un impact direct asupra siguranței și confortului în timpul fiecărei drumeții.  

Când ar trebui să vă decideți să cumpărați o pălărie de trekking? 

Pălăriile de trekking, datorită construcției lor cu boruri largi, protejează în mod adecvat capul de efectele nocive ale razelor solare și de temperaturile ridicate. Sunt perfecți pentru drumeții de vară, dar și pentru purtarea zilnică în oraș. Pălăriile se potrivesc mult mai confortabil pe cap și, datorită elementelor suplimentare, cum ar fi șireturile, pot fi ajustate cu ușurință. Materialul pălăriei este atât de flexibil încât puteți pune cu ușurință pălăria în buzunar sau în rucsac fără să vă faceți griji că o veți deteriora.  

Optați pentru modelele de șepci de trekking Salewa care sunt realizate cu tehnologia Quick Dry, ceea ce înseamnă că folosesc materiale respirabile. Acestea garantează confort și răcoare în zilele călduroase. Unele șepci de trekking Salomon au o căptușeală încorporată care absoarbe transpirația pentru a vă menține uscat și proaspăt. Alegeți o pălărie care are tehnologie hidrofugă DWR pentru a respinge apa și zăpada. Aceasta permite umezelii să alunece de pe suprafața țesăturii. 

Pălărie de trekking - cum să alegeți cască? 

Șepcile de trekking sunt de obicei fabricate din poliester, elastan sau bumbac. Materialul ar trebui să se usuce rapid, dar și să fie rezistent la abraziune și deteriorare. Căptușeala interioară este de obicei realizată din bumbac și are rolul de a lăsa aerul să treacă și de a elimina umezeala. Țesătura în sine este bună dacă este acoperită cu un filtru UV, astfel încât purtarea pălăriei să vă protejeze capul de căldură.  

Cele mai multe pălării de trekking au dimensiuni universale, astfel încât sunt ușor de adaptat la orice formă de cap. Cu toate acestea, merită să alegeți o croială care are șnururi suplimentare pentru a vă asigura că circumferința pălăriei este reglabilă. Dacă sunteți în căutarea unui model pentru drumeții de vară și drumeții în munți, panourile din plasă și orificiile de aerisire vor asigura o circulație adecvată a aerului. Unele pălării au, de asemenea, tehnologii care sunt responsabile pentru eliminarea umezelii. Acest lucru vă va menține capul uscat fără a vă simți inconfortabil în timpul temperaturilor ridicate. Dintre pălării, anumite tăieturi sunt dotate cu membrane, asigurând proprietăți de respingere a apei (hidrofobe). Acestea împiedică îmbibarea materialului cu apă.  

Indiferent de activitatea în aer liber, merită să aveți la dumneavoastră o căciulă de trekking pentru a asigura o purtare confortabilă și o utilizare eficientă în condiții de vânt rece și căldură. La Sportano, oferim o gamă largă de căști pentru a se potrivi activității și condițiilor dumneavoastră. Serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți vă va ajuta să alegeți produsul potrivit, iar dacă nu vă place - îl puteți returna în termen de 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere