Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Cross trainere

Orbitrains în magazinul Sportano: un antrenament complet pentru toată lumea 

Implicarea simultană a părților superioare și inferioare ale corpului face din orbiter un echipament perfect pentru antrenamentul general la domiciliu. În gama Sportano veți găsi orbitatoare magnetice și electromagnetice de top de la branduri care sunt lider în furnizarea de echipamente cardio funcționale și de înaltă calitate la nivel mondial, inclusiv: Kettler, Urbogym, Bowflex, Life Fitness, Spokey, HMS, SportsArt, York Fitness și Schwinn.

De ce să faci exerciții pe un orbitor? Efecte și beneficii 

Un orbitor ar trebui să devină un element permanent al casei dvs. dacă doriți să vă lucrați condiția fizică și rezistența într-un mod simplu, dacă doriți să vă modelați și să vă întăriți atât partea superioară, cât și cea inferioară a corpului, să scăpați de celulită sau să reduceți grăsimea corporală. O oră de antrenament pe un orbitrek arde de la 400 până la chiar 800 kcal (rezultatul depinde de intensitatea exercițiului și de parametrii individuali, inclusiv: vârsta, sexul, greutatea, înălțimea).  

Acest echipament sportiv este puțin vătămător și nu pune presiune asupra articulațiilor, fiind astfel ideal pentru reabilitare sau pentru persoanele supraponderale sau în vârstă. Prevenirea osteoporozei și îmbunătățirea funcțiilor cardiovasculare și respiratorii sunt alte beneficii ale antrenamentului regulat pe un orbiter.

Ce orbiter să alegeți? Sfaturi cheie 

Doriți un echipament de înaltă calitate, cu o gamă largă de selecție a tipului de exerciții, clasificarea activităților, adaptare individuală? Apoi căutați un orbitor electromagnetic. Sunteți în căutarea unui echipament pentru utilizare regulată care funcționează în liniște, ceea ce este minunat dacă vă antrenați dimineața devreme sau seara târziu sau dacă aveți copii mici acasă? Un model magnetic ar fi ideal. Un criteriu important atunci când cumpărați un orbitrek este înălțimea și lungimea pasului - dacă aveți o înălțime de 165 - 180 cm, un echipament cu o lungime a pasului de 40 cm va fi potrivit, sub 165 cm alegeți o opțiune cu o lungime a pasului de 35-36 cm.

Orbitare magnetică Orbitrek 

La acest model de orbitrek, magneții situați în volan sunt responsabili pentru rezistența care, pe măsură ce vă îndepărtați sau vă apropiați de el, reduc sau măresc forța de frânare în mod corespunzător. Controlul este electronic - cu doar câteva clicuri pe panoul încorporat, puteți selecta tipul de antrenament pe care doriți să îl faceți. Veți efectua un antrenament intens de intervale pe el, precum și imitarea urcării scărilor sau a urcărilor.

Orbitor electromagnetic 

Acesta este cel mai avansat și cel mai puțin defectuos tip de orbitrek, în care electromagneții sunt responsabili pentru rezistență, ceea ce se traduce printr-o rată maximă de frânare mai mare și o reglare mai precisă. Pentru a funcționa, este necesară o conexiune la rețeaua electrică. În funcție de programul selectat și de gradul de rezistență, veți obține o putere de frânare mai mică sau mai mare. Orbitorul electromagnetic oferă o gamă largă de funcții și facilități care pot crește semnificativ eficiența și confortul exercițiilor fizice, cum ar fi conectivitatea Bluetooth și asocierea cu dispozitive mobile, redarea de muzică, un suport pentru sticle sau role de transport.

Orbitor cu tracțiune față 

În acest caz, mașina are o volantă montată în față și o distanță mai mică între patine decât versiunea cu tracțiune spate, ceea ce face ca pasul să fie mai natural. Va fi mai benefic pentru persoanele înalte (peste 180 cm) să facă exerciții pe el. 

Orbitor cu tracțiune spate 

După cum sugerează și numele, orbiterul are o volantă în partea din spate. Distanța dintre platformele acestui model este de 3 ori mai mare decât cea a opțiunii cu roți față, ceea ce se traduce printr-o lungime mai mare a pasului. Acesta va funcționa bine pentru persoanele scunde. 

Ce orbitor pentru casă? Modele recomandate de la Sportano 

Un orbitor bine ales vă va garanta o satisfacție deplină în ceea ce privește antrenamentul și vă va ajuta să vă îndepliniți speranțele. Cu Sportano, puteți alege un orbitor care este perfect pentru casa dumneavoastră.

Kettler Crosstrainer Optima 600 Orbitrainer 

Echipamentul electromagnetic de înaltă calitate, cu tracțiune spate, dispune de IPN Coaching, care, în urma unui test de fitness și în funcție de obiectivul dumneavoastră, va construi un plan de antrenament de 24 de sesiuni, actualizat automat atunci când se modifică parametri precum greutatea. Kettler Crosstrainer Optima 600 Orbiter de la Kettler are un design robust, cu o volantă de 22 kg care oferă 15 programe de antrenament, opțiunea de a configura antrenamente pentru 4 persoane, senzori tactili pentru a măsura ritmul cardiac, un suport pentru sticle și roți de transport. 

HMS H6191W orbitor rotativ HMS H6191W 

Propunerea mărcii HMS este un model magnetic cu un computer inovator la bord, care, datorită conectivității Bluetooth, este compatibil cu dispozitivele mobile Android și iOS, permițând astfel utilizarea unor aplicații precum iBiking sau iRunning. Orbitor de învârtire are 23 de programe de antrenament, 8 niveluri de control al rezistenței, senzori tactili pentru măsurarea pulsului, port USB, suport pentru sticle și smartphone.

Schwinn Programmed Compact Orbitrek 510E Programat Compact Orbitrek 510E 

Modelul magnetic compact cu tracțiune frontală oferă 13 programe de antrenament variate, 16 niveluri de rezistență, un ecran LCD de 5,5" cu control și urmărire a parametrilor de antrenament și patine largi și antiderapante. Senzorii de puls de pe mânere vă vor permite să vă controlați ritmul cardiac, în timp ce conectivitatea Bluetooth vă permite să folosiți o centură de telemetrie wireless (citire mai precisă a ritmului cardiac) și aplicații dedicate, inclusiv platforma Explore the World, care va preveni monotonia exercițiilor fizice. 

Extindere descriere Restrângere descriere