• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

TREXO

Trexo este un brand polonez dedicat fitness-ului, antrenamentului de forță și sporturilor de luptă. Oferă o selecție largă de produse de înaltă calitate care îi vor ajuta atât pe jucătorii experimentați, cât și pe cei care își încep aventura cu activitate fizică să își atingă obiectivele de antrenament.

În categoria încărcăturilor clasice, Trexo oferă gantere și haltere și farfurii. Ganterele și barbelele sunt disponibile în diferite variante de greutate, permițând ajustarea la preferințele individuale și la obiectivele de antrenament. Plăcile, atât pentru sălile de sport de acasă, cât și pentru barele olimpice, sunt solide și durabile, asigurând exerciții de forță în siguranță. Seturile de gantere și bare oferite de Trexo sunt o soluție cuprinzătoare pentru cei care caută un echipament complet de antrenament.

În cazul sarcinilor reglabile, marca Trexo oferă gantere, kettlebell și haltere care vă permit să ajustați greutatea la preferințele individuale și nevoile de antrenament în schimbare. Greutățile reglabile permit o varietate de exerciții și dezvoltarea eficientă a forței și a rezistenței.

Trexo oferă, de asemenea, o selecție largă de accesorii pentru antrenament pentru fitness și yoga. Covorașele, rolele, cuburile de yoga și un sac de box de sine stătător sunt instrumente de neînlocuit care sprijină dezvoltarea forței, flexibilității și echilibrului. Fabricate din materiale de înaltă calitate, accesoriile Trexo asigură durabilitate și confort în timpul antrenamentului.

Marca oferă, de asemenea , aparate de fitness, cum ar fi biciclete de exerciții, biciclete eliptice și aparate de vâsle. Aceste dispozitive profesionale permit antrenamentul fizic eficient, arderea caloriilor și îmbunătățirea performanței fizice.

Trexo este un brand care se concentrează pe calitatea, inovația și funcționalitatea produselor sale. Indiferent de obiectivul sau nivelul tău de antrenament, Trexo îți oferă instrumentele pentru a te ajuta să fii în formă excelentă. Alege Trexo și depășește-ți posibilitățile actuale de antrenament!

Extindere descriere Restrângere descriere