Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Accesorii pentru bărbați

Accesorii sportive de calitate superioară pentru bărbați la Sportano.ro

Fiecare tip de activitate fizică necesită un echipament adecvat, dar și accesorii pentru a îmbunătăți confortul sau siguranța. La Sportano.ro vă oferim accesorii sportive profesionale pentru bărbați, datorită cărora vă veți simți liber în timpul antrenamentelor și vă veți îmbunătăți rezultatele. Fie că sunteți începător sau sportiv profesionist - cu noi veți completa întregul echipament pentru exerciții fizice. 

Accesorii sportive pentru bărbați: ce să alegi pentru activitatea de zi cu zi? 

La Sportano veți găsi accesorii pentru a vă susține fiecare activitate. Suntem conștienți de faptul că articolele vestimentare, cum ar fi o șapcă pentru bărbați sau mănușile de sport, sunt un accesoriu important pentru o ținută sportivă. Mai presus de toate, în sortimentul nostru veți găsi produse cu materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de la mărci profesionale, care sunt concepute pentru a îmbunătăți confortul antrenamentelor dumneavoastră.  

Genți și rucsacuri pentru bărbați

Mergeți la munte sau faceți drumeții pe un teren mai puțin solicitant? Merită cu siguranță să luați cu dumneavoastră un rucsac de sport, pe care îl găsiți în magazinul nostru Sportano. Dacă vă întrebați ce model să alegeți, fiți atenți în primul rând la capacitatea unui sac de antrenament sau a unui rucsac pentru bărbați. Pentru o călătorie sau o excursie mai lungă, aveți nevoie de un rucsac de aproximativ 25-40 de litri, în care să vă puteți ține toate proviziile sau o geacă de ploaie. Alegeți un model Thule cu compartimente moderne, precum CashStash sau SafeZone, asigurându-vă documentele în buzunare speciale. Rucsacurile MANTO au un material de prelată impermeabilă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la echipamentul dvs. în ploaie sau zăpadă. În Sportano veți găsi, de asemenea, săculeți pentru bărbați, genți de antrenament și rucsacuri sportive de la Nike, care se vor dovedi utile în orice situație. În sortimentul larg avem genți și rucsacuri pentru bărbați Pit Bull West Coast și Leone 1947 cu curele de umăr pentru bărbați - în ele îți poți pune toate lucrurile esențiale pentru antrenament.  

Eșarfe sport pentru bărbați

O praștie de sport are o utilizare foarte practică și poate deveni în același timp: o cagulă, o husă pentru cap sau brațe, un chimir sau o bentiță. Un sling pentru bărbați ar trebui să ofere protecție adecvată împotriva razelor UV, a insectelor și să asigure o termoreglare adecvată. Unele modele de la marca BUFF au proprietăți antibacteriene și antialergenice și sunt foarte bune la absorbția umezelii. În plus, majoritatea produselor sunt echipate cu izolație sintetică Primaloft, care asigură o izolare termică ridicată. Pe de altă parte, bandanele sportive Viking dispun de tehnologia 4 Way Strech, adică o țesătură cu întindere mare și un strat exterior întărit, care face ca eșarfa să fie impermeabilă și rezistentă la vânt. La Sportano veți găsi bandane sportive de la mărcile Buff și Viking, care asigură o libertate totală de mișcare în timpul alergării, ciclismului, schiului sau drumețiilor în munți.  

Ochelari de protecție pentru sport

Dacă ești o persoană activă, cu siguranță ochelarii sport pentru bărbați sunt echipamentul tău indispensabil atât vara, cât și iarna. Merită cu siguranță să aveți grijă de acest element al ținutei pentru a vă proteja ochii de efectele nocive ale soarelui, vântului sau nisipului. Un semn important pe ochelari este categoria de lentile, care indică nu numai gradul de întunecare, ci și transmiterea luminii. Ochelarii complet transparenți vor proteja împotriva ultravioletelor, dar în soarele intens s-ar putea să nu funcționeze. Există patru categorii de transmisie a luminii:  

  • Categoria 0 - de la 80-100% pentru condiții cu puțin soare și acoperire mare de nori;  
  • Categoria 1 - de la 43-80% pentru condiții de ceață și lumină slabă;  
  • Categoria 2 - de la 18-43% pentru condiții variabile, lumină de intensitate scăzută;  
  • Categoria 3 - 8-18% pentru condiții de soare intens;  
  • Categoria 4 - 2-8% pentru condiții foarte luminoase. 

Alegeți ochelari de sport cu filtre UV pentru a vă proteja împotriva razelor solare, bineînțeles. În plus, modelele Oakley individuale au fost dezvoltate cu o carcasă specială care protejează împotriva impactului. La Sportano, ne angajăm la o calitate înaltă, astfel încât veți găsi accesorii sportive pentru sarcini speciale! 

Mănuși sport pentru bărbați

La Sportano, ne asigurăm că și începătorii în sport pot găsi produse dovedite și se pot proteja de toate condițiile meteorologice. Căutați mănuși? Mai întâi de toate, acordați atenție materialului. Pentru anumite activități, produsele trebuie să aibă o protecție termică adecvată și un strat antiderapant, ceea ce este excelent pentru antrenamentele în sala de sport.  

Dacă sunteți în căutarea unor mănuși de schi sau snowboard de înaltă calitate, în sortimentul nostru veți găsi modele de la Viking cu o membrană modernă Membra-Therm, care asigură o barieră impermeabilă între stratul exterior și cel interior. În plus, acestea sunt realizate din materiale precum Hydrofil și Fiberfil - straturi cu proprietăți de izolare termică. Prima este responsabilă pentru un plus de căldură în mână, în timp ce a doua este realizată din fibre care nu sunt respirabile și protejează împotriva frigului. Alegeți mănuși sport cu izolație Primaloft. Acest lucru vă va permite să vă antrenați în orice condiții, fără să vă faceți griji cu privire la frig și umezeală.  

Iar dacă sunteți în căutarea unor mănuși de ciclism, alegeți brandul 100%, care și-a conceput produsele pentru a mula materialul pe fiecare mână și a proteja împotriva iritațiilor în timpul mersului pe bicicletă. Aici veți găsi toate accesoriile de care aveți nevoie, inclusiv accesorii pentru alergare pentru bărbați sau pentru antrenamentul la sală.  

Cele mai bune accesorii sportive pentru bărbați de la mărci cunoscute

În primul rând, înainte de a cumpăra produsele potrivite, luați în considerare pentru ce sporturi aveți nevoie de ele. În magazinul nostru veți găsi mănuși pentru toate tipurile de activități - pentru ciclism, drumeții, schi sau snowboarding. La Sportano, vă vom ajuta să vă asortați întreaga ținută de antrenament cu accesorii sportive. Veți cumpăra echipament de la mărci profesionale precum Oakley, Nike, 100%, Peak Performance, FILA, EVERLAST, Leona 1947, Thule, BUFF, Viking sau Therm-ic. La Sportano.ro puteți cumpăra convenabil și rapid, iar comanda dvs. va fi expediată în termen de 24 de ore de la primirea plății. Ne concentrăm pe confortul fiecăruia, astfel încât produsele pe care le cumpărați să fie de cea mai bună calitate! 

Extindere descriere Restrângere descriere