Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

FILA

Fila

Istoria companiei italiene Fila datează din 1911, când patru frați au decis să înființeze propriul brand specializat în producția de îmbrăcăminte și încălțăminte sport. Au început prin a produce lenjerie de schi, dar în curând au început să se extindă și la alte produse, introducând modelul acum iconic "Dad Shoes". Acest moment a reprezentat o piatră de hotar în dezvoltarea mărcii și i-a permis să se claseze printre cei mai buni producători de îmbrăcăminte și încălțăminte sportivă. În anii 1980, marca a început să se specializeze și în producția de accesorii pentru sporturile cu rachetă și este recunoscută și în acest sector. 

În 1995, pantofii Fila au devenit faimoși în cercurile hip-hop, iar numai un an mai târziu a început popularitatea așa-numiților "pantofi urâți", care, într-un fel, au fost promovați tot de marca Fila. Aceștia au introdus pantofii "Fila Disruptor", care au cucerit rapid piața de sport. 

În 2011, marca a început să se extindă pe piețele externe și a devenit recunoscută în aproape toată lumea. În acel moment, a achiziționat și marca Titleist, care produce accesorii de golf. 

Produsele Fila se caracterizează prin calitatea excelentă a manoperei, fiind, de asemenea, extrem de funcționale și estetice. Caracteristica unică de design a mărcii câștigă inimile utilizatorilor din întreaga lume. Soluțiile tehnologice utilizate în produsele Fila cresc semnificativ proprietățile de absorbție a șocurilor ale pantofilor, ceea ce îi face ideali atât pentru antrenamentele solicitante, cât și pentru activitățile fizice de zi cu zi.  

Extindere descriere Restrângere descriere