Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Trotinete pentru copii

Trotinete pentru copii - modele fiabile și sigure în magazinul online Sportano 

O trotinetă pentru copii oferă oportunități mari de dezvoltare și îmbunătățește coordonarea motorie la cei mai tineri pasionați de patinaj. Există o gamă largă de modele disponibile pe piață care permit copiilor mici și mai mari să folosească un scuter. Este o modalitate excelentă de a fi activ în aer liber, îmbunătățind în același timp condiția fizică și starea de bine. În sortimentul magazinului de sport Sportano.ro veți găsi scutere de înaltă calitate pentru copii de la mărci precum Street Surfing, Kettler, Hudora, Spokey, Scoot&Ride, Razor, PUKY, Meteor sau Micro

Trei roți, scaun, frână de mână sau electric - tipuri de scutere pentru copii 

Dintre tipurile de trotinete, modelul clasic este cel mai popular, iar câștigarea vitezei se face prin împingerea cu un picior de la sol. Convenabil pentru transport și depozitare, scuterul pliabil poate fi un scuter pliabil, care permite ca modelul să fie pliat printr-un mecanism special. Scuterul cu trei roți pentru copii este un model popular care este echipat cu trei roți. Acesta vă permite să vă întoarceți prin înclinarea barei sau prin împingerea pe platformă. Va funcționa foarte bine pentru copiii mici. Este disponibilă și o trotinetă pentru copii cu frână de mână, care garantează confortul atunci când se circulă pe teren accidentat și la viteze mai mari. Pentru mai mult confort, puteți alege o trotinetă pentru copii cu scaun.  

Pe de altă parte, scuterele electrice pentru copii sunt, de obicei, modele alimentate cu baterii reîncărcabile, care pot accelera până la 20 km/h. Trotinetele electrice sunt concepute pentru copiii mai mari, datorită vitezei mai mari pe care o ating. 

Un scuter pentru copilul tău - alegerea unui model fiabil și sigur 

Atunci când alegeți scuterul potrivit pentru copilul dvs., adaptați dimensiunea modelului la înălțimea și greutatea copilului dvs. Nu merită să cumpărați un model mai mare, deoarece ar putea să se producă o cădere, iar scuterele reglabile cu ghidon care poate fi ajustat pentru a se potrivi înălțimii micuțului dumneavoastră sunt populare. Atunci când alegeți dimensiunea unui model, acordați atenție și greutății maxime a utilizatorului. În plus, cadrul scuterului ar trebui să fie din plastic (mai ușor pentru utilizatorii mai tineri) sau din aluminiu (pentru utilizatorii mai în vârstă). Frâna este de obicei situată în spate, unde copilul frânează prin apăsarea piciorului roții. Merită să alegeți un model care are o frână întărită și un capac de protecție. Pe de altă parte, roțile unui scuter sunt, de obicei, din plastic sau cauciuc și puteți alege între roți mari și mici pe jante de aluminiu. Roțile din cauciuc sunt populare, deoarece sunt mult mai rezistente la abraziune.  

Ghidonul pliabil va permite ca scuterul să fie pliat și depozitat în mod convenabil, în timp ce caracteristicile suplimentare, cum ar fi mânerele de pe ghidon, un suport pentru picioare, apărători de noroi și reflectoare vor contribui la siguranță și confort. 

Un scuter pentru un copil și vârsta lor 

Pentru cei mai mici copii, cel mai bine este să alegeți scutere mai mici. Un model cu două sau trei roți este ideal. Cu trei roți, este mai ușor pentru copii să se echilibreze și să învețe să conducă acest vehicul.  

Trotinetele pentru copii de 3 ani și trotinetele pentru copii de 4 ani sunt, de obicei, modele cu două sau trei roți. Trotinetele au apoi platforme mai largi și o poziționare mai joasă pentru un echilibru mai bun. Pe de altă parte, o trotinetă pentru copii de 5 ani sau o trotinetă pentru copii de 7 ani sunt modele concepute pentru copii mai mari. Acestea au platforme mult mai înguste și mai înalte, cu ghidon mai ușor de răsucit. Acest lucru face posibilă efectuarea a tot felul de trucuri și evoluții. În plus, puteți găsi pe piață o trotinetă electrică pentru copii de 5 ani, o trotinetă electrică pentru copii de 6 ani sau o trotinetă electrică pentru copii de 8 ani. Modelele electrice pentru copii sunt echipamente cu funcții de bază, cu putere redusă și viteză maximă. 

Mărci care oferă scutere de calitate pentru copii 

În gama magazinului Sportano veți găsi trotinete pentru copii de înaltă calitate de la producători consacrați, precum Kettler, Hudora, PUKY, Street Surfing, Spokey și Meteor.  

Modelele populare de scutere pentru copii sunt produse de la marca Micro, care sunt realizate din construcție durabilă și ușoară. Acestea dispun de un mecanism de rotire patentat de echilibrare a corpului. Această soluție dezvoltă simțul echilibrului la copii, iar înălțimea reglabilă a ghidonului permite ca modelul să fie ajustat corect la înălțimea copilului. Platforma largă le permite copiilor să își ridice picioarele cu ușurință în timp ce călătoresc.  

Pentru o plimbare performantă, o trotinetă de la brandul Razor va fi perfectă, unde veți găsi atât scuter cu două roți, cât și modele electrice concepute pentru copii cu vârsta de peste 8 ani.  

Trotinetele pentru copii Scootandride, pe de altă parte, sunt modele care dispun de un sistem special care vă permite să transformați un vehicul cu scaun într-o trotinetă cu trei roți. Acesta este un vehicul excelent pentru copii mici și copii puțin mai mari. 

Trotinete pentru copii - păstrarea siguranței în timpul călătoriei este esențială 

Atunci când alegeți scuterul potrivit pentru copilul dumneavoastră, este important să adaptați echipamentul la vârsta, greutatea și înălțimea copilului dumneavoastră. Acest lucru va garanta că modelul va fi selectat în mod corespunzător și nu va cauza dificultăți în utilizare. Pentru copiii mici, sunt suficiente scuterele din plastic și ușoare, de preferință cu trei roți, care pot suporta o greutate de 20-30 de kilograme. De asemenea, merită să vă uitați la produsele din aluminiu sau la cele fabricate din alt plastic robust. Scuterul trebuie să aibă frâne adecvate și roți solide.  

Pe lângă alegerea celui mai bun model, asigurați siguranța copilului dumneavoastră prin selectarea unei căști de patinaj și a unor protecții pentru patinaj. Articolele selectate vor proteja în mod eficient părțile individuale ale corpului împotriva rănilor și abraziunilor ca urmare a unei căderi. Prin urmare, optați și pentru o cască de scuter pentru copii și protecții adecvate, mai ales dacă cel mic încă nu stăpânește bine mersul pe trotinetă. 

Extindere descriere Restrângere descriere