Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Micro

Micro este o marcă elvețiană care s-a născut din nevoia de a parcurge mai repede distanțe scurte. Fondatorul, Wim Ouboter, este un pionier care a lansat un produs inovator în 1997 - primul micro-scuter. La scurt timp după aceea, marca a încheiat un parteneriat cu compania globală K2. Rezultatul a fost crearea scuterului cu trei roți Kickboard. Această invenție a adus mărcii o recunoaștere la nivel mondial.  

De-a lungul anilor, marca a continuat să crească și și-a extins treptat gama pentru a include noi articole. Micro a patentat scutere specializate: Micro Scooter Flex cu un suport pentru picioare din fibră de sticlă și Micro Mini pentru dezvoltarea abilităților motorii ale celor mai tineri utilizatori. Toate produsele Micro sunt concepute pentru a oferi eficiență și confort maxim. 

Scuterele acestui producător se disting prin durabilitatea și funcționalitatea lor excelentă. În plus, majoritatea articolelor au ghidon reglabil, ceea ce face posibilă utilizarea unui singur produs în diferite etape de dezvoltare a copilului. De asemenea, marca acordă o atenție deosebită calităților estetice ale fiecărui produs. Prin urmare, fiecare utilizator poate alege echipamentul perfect pentru el, atât din punct de vedere practic, cât și din punct de vedere vizual. Gama largă Micro include, de asemenea, bagaje pentru scutere și genți cu rotile. 

Compania a fost recunoscută în repetate rânduri de instituții mondiale și a primit premii, de exemplu, la Red Dot Design Award pentru scuterele sale MX și Micro Mini2go. În ultimii ani, marca Micro a început să proiecteze și mașini electrice de oraș și biciclete pentru copii.  

Extindere descriere Restrângere descriere