Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Căști pentru skating

Căști de patinaj - modele durabile și sigure pot fi găsite în magazinul Sportano 

Atunci când patinați pe role, skateboard-uri sau trotinete, nu este vorba doar de distracție, ci mai ales de siguranță. Indiferent cât de avansat sunteți, accidentele se pot întâmpla în orice moment, așa că merită să vă echipați cu o cască de patinaj adecvată. Acesta vă va proteja eficient capul de răni în timpul unei căderi necontrolate. În magazinul nostru Sportano veți găsi căști de înaltă calitate pentru role, skateboard-uri sau trotinete de la mărci profesionale și dovedite, cum ar fi FILA, Giro, K2, Roces, Powerslide, Micro, Tempish și Rollerblade

Căștile de patinaj - o necesitate atunci când vă preocupați de siguranța dumneavoastră 

Atunci când mergeți cu rolele sau trotinetele, nu este posibil să asigurați o siguranță totală. Chiar și persoanele cu experiență care au abilitățile necesare pentru a se deplasa pe echipamentul ales riscă să se accidenteze. Oricine poate avea parte de accidente și situații necontrolate. De aceea, este o idee bună să alegeți casca potrivită pentru role, trotinete sau skateboard-uri atunci când sunteți activi. Acesta protejează capul de eventualele leziuni, leziunile la nivelul capului fiind printre cele mai grave. În plus, amortizează impactul, protejând scalpul de tăieturi.  

O cască de skateboarding sau de patinaj cu role este fabricată din materiale durabile, cum ar fi spuma EPS sau polistirenul și o carcasă exterioară extrem de rezistentă. Spuma EPS amortizează impactul, iar în timpul impactului pernele speciale se încrețesc, distribuind forța și oferind o amortizare excelentă. De obicei, sunt concepute cu inserții moi în interior pentru un confort maxim la purtare. Pe de altă parte, curelele de stabilizare și închiderile sunt orientate spre o potrivire adecvată la circumferința capului. Unele modele au, de asemenea, un cadran special pe occipital pentru reglarea suplimentară a circumferinței.  

Când trebuie să cumpărați casca potrivită pentru patinaj? 

O cască de patinaj ar trebui purtată de toți cei care merg cu rolele, patinele cu rotile, trotineta sau skateboardul. Aceasta este folosită de obicei de începători, dar este o idee bună și pentru persoanele cu experiență să aibă o cască la ei. Cu siguranță puteți purta unul dacă intenționați să mergeți pe teren accidentat sau într-un skatepark, unde există adesea diverse obstacole. Nu este ușor să cazi, mai ales dacă pedalezi repede sau dacă nu-ți adaptezi viteza la condiții. Chiar și atunci când conduceți calm, o cădere poate avea loc ca urmare a unei manevre necontrolate, motiv pentru care toată lumea ar trebui să folosească o cască de protecție. Cu siguranță ar trebui să vă echipați copilul cu unul atunci când merge cu rolele sau cu trotineta.  

Role, trotinete, patine cu rotile sau skateboard-uri - alegeți casca potrivită înainte de a porni la drum. 

În timpul unei activități cum ar fi patinajul în linie, skateboardingul, patinajul cu role sau mersul pe trotinetă, pot apărea diverse incidente, toate din cauza locului în care vă deplasați - adesea pe beton sau asfalt denivelat. În plus, în timpul acestor activități se dezvoltă o viteză mare, iar frânarea necontrolată sau mișcările prea bruște pot duce adesea la o cădere. Există două tipuri de căști de protecție pentru patinaj: căștile de tip arahide și căștile de bicicletă. Casca cu alune este cea mai populară alegere, care este folosită și de pasionații de bmx sau skatepark. Acestea se disting prin construcția lor durabilă și protejează o zonă mai mare a capului, prevenind astfel rănirea. Acestea vor funcționa bine nu numai pentru persoanele cu experiență, ci și pentru începători. Pe de altă parte, căștile clasice de bicicletă sunt o opțiune pentru mersul pe bicicletă în scop recreativ, în cazul în care mersul pe role sau pe role este calm și fără viteze amețitoare. 

Cum alegi casca potrivită pentru patinaj? 

Indiferent de abilitate, o cască de patinaj trebuie purtată atât de adulți, cât și de copii. Atunci când alegeți modelul potrivit, acordați atenție greutății produsului. Casca nu trebuie să fie nici prea ușoară, nici prea grea. O ventilație adecvată este, de asemenea, importantă, mai ales atunci când mergeți pe vreme caldă. Căștile de tip alună, în ciuda faptului că au o suprafață mare încorporată, au deschideri care sunt responsabile de fluxul de aer. În plus, se potrivește dimensiunea căștii, unde dimensiunea este legată de circumferința capului. Măsurați circumferința exactă a capului în punctul cel mai larg, de obicei deasupra sprâncenelor, și comparați rezultatul cu dimensiunile indicate pentru produsele de la producătorii selectați. Există căști disponibile cu sisteme de reglare în care, odată ce modelul ales este montat pe cap, îl puteți regla în mod corespunzător prin intermediul unor curele sau al unui cadran. O cască prea mare vă va ascunde ochii, limitând astfel vizibilitatea, în timp ce o cască prea mică vă va provoca disconfort în timpul mersului.  

La Sportano veți găsi o cască de trotinetă pentru un copil, căști pentru o trotinetă electrică, o cască pentru role sau o cască pentru patine cu role pentru o fată sau un băiat. Avem, de asemenea, o gamă largă de modele pentru adulți. Cu noi, veți parcurge fiecare kilometru în deplină siguranță și confort. 

Extindere descriere Restrângere descriere