• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Orbea

Produse: 3

View as
 1. Bicicleta electrică Orbea Vibe H10 EQ verde
  21.109,99 RON
  17.776,99 RON
  M

  1

Orbea

Orbea este o companie spaniolă producătoare de biciclete, fondată în 1930, pentru care este cunoscută și astăzi în industria sportului. În prezent, marca Orbea produce o varietate de modele de biciclete: biciclete de șosea, de munte, de triatlon, de oraș și, de asemenea, de cross 

Într-o succesiune rapidă, la doar patru ani de la începerea producției, bicicletele Orbea puteau fi văzute de atleți profesioniști în cursa de șosea pe distanțe lungi Tour de France, cum ar fi Mariano Canardo. 

În anii 1980, compania a cunoscut o creștere rapidă, iar bicicletele specializate au început să fie folosite de cicliști de top, printre care Pedro Delgado, Pello Ruiz Cabestany și Samuel Sanches, care a câștigat o cursă pe o bicicletă de șosea Orbey 

În toți anii săi de activitate, marca Orbea s-a bazat pe dezvoltarea și elaborarea de noi tehnologii (Orbea Monocoque Carbon, Non Sensor), datorită cărora a devenit unul dintre liderii principali în producția de monocicluri. În plus, Orbea a patentat o aplicație de ultimă generație care poate fi instalată pe un smartphone și care ține evidența activității și încarcă rutele GPS.  

De-a lungul istoriei sale, produsele mărcii au fost apreciate de mii de sportivi, atât începători, cât și avansați, care au obținut note maxime în cursele de ciclism pe bicicletele Orbea.  

Extindere descriere Restrângere descriere