Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Peak Performance

Peak Performance

Peak Performance este o marcă suedeză înființată în 1986, specializată în producția de îmbrăcăminte sportivă. Compania a fost fondată de schiori pasionați care au decis să revoluționeze industria și să aducă pe piață îmbrăcăminte de foarte bună calitate și la modă. În deceniul care a trecut de la înființarea companiei, Peak Perfomance a devenit unul dintre cele mai importante branduri din lume care creează îmbrăcăminte pentru schi. Compania s-a deschis pe piețele externe și a debutat la bursă, iar între timp a continuat să își extindă echipa și să deschidă noi magazine în diferite părți ale lumii. 

Deși compania a crescut foarte mult de-a lungul anilor, ea este încă condusă de același motto: dragostea pentru sport și natură. Ghidată de acest principiu primordial, echipa Peak Performance își proiectează produsele cu atenție la detalii și folosește tehnologii de ultimă generație (GORE-TEX®, Boa®) și materiale de origine etică care servesc atât sportivului, cât și naturii.  

De-a lungul anilor, marca Peak Performance și-a extins gama pentru a include îmbrăcăminte pentru alergare și golf și a lansat o linie casual de îmbrăcăminte versatilă. De-a lungul anilor, compania a devenit un lider mondial în producția de îmbrăcăminte funcțională și elegantă cu imprimeuri originale, care satisface calitatea și estetica fiecărui purtător. 

Extindere descriere Restrângere descriere