Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Thule

Thule

Marca suedeză Thule a fost fondată în 1942 de Erik Thulin. Deși inițial compania s-a specializat în fabricarea de produse pentru pescuit, în 1955 s-a rebranduit și a început să producă accesorii auto pentru care este cunoscută și astăzi în întreaga lume. În 1962, marca a dezvoltat un prototip pentru un suport de schi, care a fost rapid aprobat și interesat de public. De atunci, brandul a crescut în mod constant până în vârf, iar acum poate fi descris fără ezitare ca fiind unul dintre cei mai importanți producători de portbagaje de acoperiș și cutii pentru mașini din lume. 

Gama Thule este incredibil de vastă și include, de exemplu, genți pentru laptopuri și camere foto, cărucioare pentru biciclete și, de asemenea, corturi de acoperiș. 

Toate produsele Thule sunt fabricate cu atenție la detalii și la cele mai înalte standarde de producție, după cum o dovedesc certificatele naționale și internaționale de siguranță și calitate care le-au fost acordate (TUV ATEST, B28, City Crash Test). În plus, marca oferă o garanție de cinci ani pentru întreaga sa gamă de produse. 

Accesoriile Thule sunt folosite de mii de clienți din întreaga lume, care nu trebuie să își facă griji cu privire la transportul echipamentului sportiv în siguranță și confort. 

Extindere descriere Restrângere descriere