Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Încălțăminte de schi pentru copii

Ghete de schi pentru copii - modele sigure și confortabile în magazinul online Sportano 

Doriți să vă încurajați copilul să se apuce de activități de iarnă sau este abia la început de aventură cu schiul? Indiferent de nivelul lor de îndemânare, echipamentul potrivit pentru acest sport este esențial. În primul rând, trebuie să vă asigurați că achiziționați cizmele de schi pentru copii potrivite, care ar trebui să se potrivească atât piciorului copilului dumneavoastră, cât și nevoilor acestuia. Dacă sunteți în căutarea unor modele sigure și testate de încălțăminte de schi pentru cei mici, aruncați o privire la oferta magazinului sportiv Sportano. Oferim o gamă largă de cizme de schi pentru copii de la producători renumiți precum Rossignol, Salomon, Nordica, HEAD, Fischer sau ATOMIC.

Ghete de schi pentru copii - cum le alegi pe cele potrivite? 

Bocancii de schi pentru copii sunt diferiți de modelele pentru adulți, sunt mult mai mici în lățime și volum. Cei mai tineri schiori trebuie să fie echipați cu echipamente și articole de îmbrăcăminte sigure și, în același timp, confortabile, deoarece copiii mici se confruntă cu tot felul de disconfort. În plus, încălțămintea trebuie să fie bine adaptată în ceea ce privește mărimea. Piciorul unui copil crește rapid, așa că este recomandabil să alegeți modele cu o gamă largă de ajustări - catarame, legături sau Velcro. Cu cât sunt mai multe catarame, cu atât schiatul va fi mai sigur și mai stabil. Datorită reglajului, încălțămintea poate fi adaptată la picior. Pentru cei mai tineri schiori, până la vârsta de 3 ani, vor funcționa soluții cu o singură cataramă. Copiii ceva mai mari, până la vârsta de 8 ani, pot opta pentru cizme cu două sau trei catarame. Modelele cu trei sau patru catarame și Velcro sunt cu siguranță cele mai bune.

Atunci când alegeți cizme de schi pentru copii, este important să acordați atenție rigidității cizmei, determinată de indicele de flexiune. Cel mai adesea nu există un astfel de termen pentru cizmele pentru copii, deoarece în majoritatea cazurilor modelele sunt în mod corespunzător moi și flexibile. Cu toate acestea, pentru copiii de la vârsta de 5 sau 6 ani, merită să ajustați cizmele în funcție de abilitate, unde un pantof cu o flexie de până la 50 va funcționa cel mai bine pentru începători, în timp ce schiorii mai experimentați ar trebui să aleagă un model în intervalul 60-80.

Alegerea mărimii potrivite a cizmelor de schi pentru copii 

Mărimea corectă a pantofilor de schi pentru copii este cel mai important aspect de luat în considerare la cumpărare. Încălțămintea nu trebuie să fie prea mare și mai mare decât lungimea piciorului copilului mic. Alegând cizme cu o mărime sau două mai mari, copilul se poate simți rece și inconfortabil. În plus, un model prea liber reduce siguranța pe pârtii. Copilul pierde controlul schiurilor și, în același timp, picioarele nu funcționează corect. În primul rând, lungimea piciorului trebuie măsurată cu exactitate, iar încălțămintea nu trebuie să aibă mai mult de un centimetru de slăbiciune. De asemenea, încălțămintea trebuie încercată peste șosetele de schi, iar copilul nu trebuie să simtă nicio presiune sau iritație atunci când le încalță.

Mărci care oferă cizme de schi de calitate pentru copii 

În sortimentul magazinului de sport Sportano.ro, veți găsi cizme de schi pentru copii de înaltă calitate, în diferite mărimi și cu posibilitatea de adaptare la nivelul de calificare - începător, intermediar sau avansat. La noi veți fi echipat cu bocanci de la producători consacrați precum Rossignol, Salomon, Nordica, HEAD, Fischer sau ATOMIC, unde veți găsi încălțăminte profesională. Vei fi sigur că vei alege produse adaptate nevoilor copilului tău, astfel încât acesta să se simtă în siguranță și confort maxim atunci când schiază. Dacă nu știți ce model să alegeți, apelați la serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți pentru a vă ajuta să alegeți produsele potrivite.

Extindere descriere Restrângere descriere