• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Oferta pentru școli și cluburile sportive

Școlile și cluburile de sport sunt locul ideal pentru construirea obiceiului activității fizice regulate în copii și inspirarea la căutarea în sine a talentului sportiv. Cum să facem mai atrăgătoare lecțiile de educație fizică sau exercițiile și să le dăm celor mai tineri posibilitatea de a descoperi forma preferată de mișcare și obținerea succeselor? Bazează-te pe echipamentul sportiv verificat de la mărcile renumite, care pe lângă calitatea înaltă a materialelor și funcționalitate, garantează siguranța și durabilitatea utilizării. 

Pe Sportano vei găsi o ofertă variată, mulțumită căreia îți vei alege echipamentul Sportiv ideal adaptat pentru necesitățile școlii tale sau a organizației sportive. Cu noi îți vei echipa sala de gimnastică, sala de sport sau sala de forță a școlii cu dispozitive și accesorii profesjonale, care permit efectuarea lecțiilor variate și sigure. Echipamentele de calitate superioară dotate cu soluții interesante, vor mări plăcerea și confortul exercițiilor, vor sprijini o dezvoltare armonioasă, vor permite o concurență sigură și sănătoasă, dar de asemenea vor fi și o motivație pentru asumarea noilor provocări. 

O gamă largă de produse

Oferta bogată a produselor de top, care au fost recunoscute de o grupă largă de sportivi profesioniști, de pasionații diferitelor tipuri de activitate fizică și adoratorii de recreație, reprezintă unul dintre aspectele cooperării cu Sportano. Echipamentul variat, îmbrăcămintea și accesoriile pentru: sporturi de echipă, înot, sporturi cu rachetă, lupte și multe alte discipline, permit pregătirea lecțiilor, antrenamentelor și a distracției pentru elevi, dar și pentru membrii cluburilor sportive de diferite vârste și nivele de avansare. 

Experiență și sprijin profesional

Un element important pentru platforma noastră omnichannel este sprijinul profesional pentru reprezentanții școlilor și cluburilor sportive, împărtășirea cunoștiințelor și a experienței, contactul rapid și propunerea noilor soluții. Căutăm în fiecare zi produse de cea mai înaltă calitate și noutăți din lumea sportului, pentru ca cei mai tineri să se poată de asemenea antrena, dezvolta și să obțină rezultate din ce în ce mai bune, iar profesorii și antrenorii să poată profita pe deplin de deținerea abilităilor și creativității. 


Ofertă dedicată pentru școli și cluburi sportive

Ce obții?


Sortiment sigur și de calitate înaltă – produse de top de la mărci de top  

Serviciu clienți de calitate – sprijinim și oferim consultanță în fiecare etapă de achiziționare

Adaptare individuală – ofertă largă și variată a echipamentului și accesoriilor adaptate pentru diferite discipline sportive

Condiții favorabile – ofertă specială de echipament sportiv și reduceri atrăgătoare 

Diferite forme de plată - PayU, plată online, transfer bancar tradițional, plata la primire

Contact

Ai întrebări? Contactează-ne telefonic, prin intermediul formularului de contact sau prin trimiterea unui mesaj e-mail.