Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bănci de antrenament

Banchete de antrenament în magazinul Sportano: antrenament diversificat la domiciliu!

Categoria de bănci de antrenament din magazinul Sportano este o selecție mare de modele - de la cele drepte, trecând prin cele oblice, până la cele reglabile, astfel încât să vă puteți echipa în mod optim sala de sport de acasă. Oferim bănci de antrenament de la cei mai importanți producători de echipamente de forță, cum ar fi: Bowflex. HMS, Life Fitness, NOHrD, ProForm și Technogym. 

Antrenament pe bancă - tipuri și utilizări 

Pentru a vă lucra mușchii abdominali oblici sau, în combinație cu o halteră, pentru a vă presa pieptul? Bancul de antrenament susține exerciții ale unor părți specifice ale corpului, precum și (în combinație cu, de exemplu, o ridicare deasupra capului sau o bară de rugăciune) vă permite să realizați un plan de antrenament cuprinzător în perioada de pregătire pentru o presă de banc sau pentru un concurs de culturism. Pe lângă faptul că vă veți dezvolta, întări, dezvolta și modela mușchii, veți obține o postură mai bună (forțând poziția corectă în timpul exercițiilor), vă veți îmbunătăți ritmul cardiac și vă veți îmbunătăți coordonarea. Pentru a vă îmbogăți antrenamentul, merită să adăugați accesorii la banca de antrenament, cum ar fi o bară de rugăciune (bună pentru antrenamentul bicepsului), frânghii de exerciții (care oferă o gamă largă de exerciții pentru brațe) sau o pârghie (pentru antrenamentul picioarelor). 

Bancă de antrenament dreaptă

Modelul simplu al băncii de antrenament va fi perfect pentru începătorii în antrenamentul de forță și exercițiile de bază (de exemplu, întinderi cu scripeți).  

Bancă de antrenament înclinată

Banca de antrenament oblică este dedicată persoanelor care doresc să întărească mușchii abdominali - drepți și oblici. De asemenea, vă permite să lucrați la partea superioară a pieptului cu o încărcătură suplimentară (prese cu gantere, etc.). 

Bancă de antrenament reglabilă

Datorită posibilității de a modifica înălțimea sau unghiul de înclinare, banca de antrenament reglabilă permite o adaptare optimă la utilizator și exerciții izolate pentru o anumită parte a mușchilor. 

Bancă de antrenament cu haltere

În acest model, banca de antrenament este combinată cu rafturi pentru haltere, ceea ce oferă multe oportunități de antrenament cu această sarcină și reduce riscul, printre altele, de cădere atunci când puneți haltera jos. Atunci când alegeți o bancă cu haltere, aveți grijă la spațierea largă a mânerelor - acest lucru va facilita aplicarea sarcinii. 

Ce bancă de exerciții pentru a cumpăra pentru acasă? Ghid

În plus față de utilizarea prevăzută, atunci când cumpărați o bancă de antrenament, acordați atenție stabilității sale (nu are dreptul să se balanseze) și încărcăturii maxime pe care echipamentul o poate susține. Odată cu creșterea gradului de avansare în antrenamentul de forță, a nivelului de intensitate a exercițiilor și a greutății încărcăturii suplimentare, aveți nevoie de o bancă de antrenament cu o capacitate de încărcare mai mare (greutatea dvs. + încărcătura pe care o utilizați). Acordați atenție lățimii (o bancă prea îngustă va fi instabilă, crescând astfel riscul de accidentare) și lungimii băncii - adaptați-o la înălțimea dumneavoastră. Vrei un antrenament variat? Alegeți o bancă cu scaun și unghi reglabil. 

Atunci când cumpărați o bancă de exerciții, asigurați-vă că aceasta are o tapițerie rigidă, rezistentă la abraziune, precum și un finisaj anticoroziv pe componentele sale și tampoane antiderapante pentru picioare. 

Un apartament mic nu este un obstacol în calea achiziționării unei bănci de antrenament - optați doar pentru versiunea pliabilă, care după câteva mișcări devine suficient de compactă pentru a o ascunde într-un dulap, sub pat sau chiar pentru a o lua pentru un antrenament în parc sau pe un teren de sport. 

La Sportano, vă oferim bănci de exerciții de diferite modele, dimensiuni și scopuri de la producători consacrați, astfel încât vă garantăm o durată de viață mai lungă pentru echipamentul dumneavoastră. 

Extindere descriere Restrângere descriere