Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

NOHrD

NOHrD

NOHrD este o companie germană fondată în 2005 care proiectează și produce echipamente de fitness de calitate din lemn sau piele. La mai puțin de un deceniu de la înființarea companiei, brandul a primit renumitul certificat PlusX Award pentru calitatea înaltă a produselor și designul profesional. Aproape toate produsele NOHrD sunt realizate manual în fabrici germane, ceea ce garantează că sunt făcute cu atenție la fiecare detaliu.  

Producătorul se aprovizionează cu lemn etic din pădurile germane și îl supune ungerii, ceea ce îmbunătățește și mai mult proprietățile lemnului și îi conferă durabilitate. NOHrD acordă, de asemenea, importanță unui proces de producție ecologic. Lemnul este complet reciclat și nu lasă deșeuri inutile. Produsele din piele de la NOHrD respectă cerințele globale și îndeplinesc condițiile care au permis mărcii să primească certificarea ISO 9001, ceea ce atestă un sistem excelent de management al calității. 

Pentru NOHrD, toate aspectele legate de mediu sunt importante, motiv pentru care compania își folosește instalațiile de depozitare pentru a produce energie solară, ceea ce îi permite să alimenteze toate mașinile de lucru cu energie cu consum redus de energie. Marca este cunoscută în întreaga lume, iar produsele sale sunt folosite atât de începătorii în activitatea fizică, cât și de sportivii avansați.  

Extindere descriere Restrângere descriere