• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Elite

Înființată în 1979, marca italiană Elite este unul dintre liderii în producția de aparate de antrenament specializate și de diverse tipuri de echipamente și accesorii pentru ciclism. De-a lungul anilor, compania a dezvoltat și extins în mod constant gama de produse inovatoare. Astăzi este extrem de popular în industria ciclismului, iar echipamentele și accesoriile sale sunt recunoscute în aproape toată lumea.  

Echipa mărcii este formată din ingineri și designeri specializați, care sunt, de asemenea, pasionați de ciclism. Acest lucru le permite să își transfere cunoștințele practice direct în procesele de producție. În plus, compania a stabilit parteneriate cu cicliști și echipe de ciclism renumite, precum Team Sky și Pro Cycling Merida Team. 

Producătorul folosește în produsele sale numai materiale dovedite și durabile și tehnologii inovatoare, care sporesc calitatea și funcționalitatea produsului. Printre acestea se numără: sistemul Direct Drive, utilizat la antrenoarele de bicicletă pentru a transfera puterea la volan, tehnologia Rizer care modifică unghiul ghidonului, precum și materialul rezistent și ușor Vico Carbon, utilizat, de exemplu, la cutiile pentru sticle.  

Mai mult, brandul a dezvoltat și propriile aplicații mobile și software care analizează diverși parametri pentru fiecare antrenament. Printre acestea se numără My E-training și Pedaling Analysis. Acest lucru facilitează urmărirea în timp real a progresului dumneavoastră.  

Extindere descriere Restrângere descriere