Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Ochelari de protecție pentru schi

Ochelarii de schi și ochelarii de soare: protecție și confort pe pârtii

Confortul și siguranța sunt esențiale în sporturile de iarnă. Plănuiți o excursie la schi sau snowboard și căutați ochelari de protecție confortabili sau ochelari de schi? Sportano.ro are o gamă largă de produse care se potrivesc cerințelor dumneavoastră. Alegând produsele noastre, puteți fi siguri că acestea sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate. În sortimentul nostru veți găsi echipamente de la cele mai populare mărci, care au fost selectate de către specialiștii Sportano. Cei mai populari producători includ Dragon, UVEX, Oakley, Sweet Protection, HEAD și Salomon. Datorită lentilelor profesionale, ochelarii disponibili pe site-ul nostru sunt rezistenți la aburire și zgârieturi, ceea ce afectează semnificativ vizibilitatea pe pârtii. În plus, în magazinul nostru veți găsi, de asemenea, echipamente potrivite pentru purtarea ochelarilor de corecție. Tehnologia avansată utilizată în sticla ochelarilor de protecție elimină, de asemenea, efectul de strălucire cauzat de lumina soarelui și de zăpadă. Aflați ce fel de ochelari de schi puteți găsi la Sportano.ro. 

Ce ochelari de schi și ce ochelari de schi ar trebui să aleg? Caracteristici și parametri importanți

Montarea corectă a ochelarilor de protecție și a ochelarilor de schi este extrem de importantă pentru a schia în siguranță. Datorită tehnologiilor inovatoare, echipamentele din gama Sportano sunt de o calitate extrem de ridicată. Fie că sunteți la început de aventură cu sporturile de iarnă, fie că sunteți deja familiarizat cu acestea, pe site-ul nostru veți găsi cu siguranță ochelari de protecție sau ochelari care să vă satisfacă așteptările. Aflați ce vă poate oferi echipamentul nostru. 

Lentile

Primul criteriu la care ar trebui să acordați atenție atunci când alegeți ochelarii de schi este lentila. Există o gamă largă de echipamente în sortimentul nostru, ale căror ochelari de protecție au fost creați folosind tehnologii inovatoare. Lentilele multistrat ajustează imaginea la lumina excesivă reflectată de zăpadă, crescând astfel vizibilitatea pe pârtii. Lentila cilindrică elimină distorsiunea imaginii și vă protejează ochii de efectele negative ale razelor UV. În plus, unii dintre ochelarii noștri de protecție au un strat special anti-ceață pentru a asigura confortul de călătorie chiar și în cele mai dificile condiții meteorologice. Utilizarea policarbonatului în fabricarea ochelarilor de protecție face ca echipamentul să fie ușor și rezistent la zgârieturi. Utilizarea unei lentile fotocromatice face ca ochelarii de protecție să se adapteze la intensitatea luminii și să se întunece sau să se lumineze în mod corespunzător. Tehnologiile inovatoare utilizate la fabricarea echipamentelor permit obținerea unui contrast ridicat și menținerea intensității culorilor, ceea ce elimină senzația de oboseală a ochilor. 

Geamuri

Un alt element după care ar trebui să vă ghidați atunci când vă alegeți ochelarii de protecție este geamul. Atunci când condițiile meteorologice nu sunt favorabile pentru schi, este extrem de important să aveți echipamentul potrivit pentru a vă asigura siguranța. De aceea, la Sportano veți găsi ochelari de protecție cu filtre speciale pentru lentile care elimină strălucirea de la soare și zăpadă. În plus, dacă întâlniți ceață densă pe șosea, acoperirea anti-ceață vă va ajuta să reduceți efectele negative ale condițiilor meteorologice nefavorabile. Dacă sunteți adesea deranjat de prea mult soare atunci când schiați, alegeți ochelari de schi cu lentile oglindite. Acestea îmbunătățesc vizibilitatea culorilor și sporesc contrastul. Utilizarea unei lentile cilindrice duble asigură un câmp vizual larg. Gurile de aerisire încorporate și un strat intern anti-ceață reduc aburirea și condensul, în timp ce filtrele hidro și oleofobe elimină depunerile

Construcții

Designul corect al ochelarilor de protecție este cheia confortului pe pârtii. Ochelarii de protecție care utilizează tehnologia fără ramă sau sticla cu cilindru dublu oferă o gamă largă de viziune. Utilizarea unei membrane respirabile și a unor orificii de aerisire permite pielii să respire, reducând transpirația și prevenind aburirea persistentă a geamului. Sistemele moderne de construcție a ochelarilor de schi permit crearea unui cadru ergonomic și a unui cadru subțire. Datorită utilizării unui strat dublu sau triplu de spumă, este posibil să se asigure o amortizare adecvată, să se elimine reflexia ochelarilor pe piele și să se potrivească confortabil feței. Cureaua din material cu inserții de cauciuc sau întregul din silicon vă permite să mențineți ochelarii pe cască. Echipamentul din sortimentul nostru are o formă și o dimensiune universală și supradimensionată, care se potrivește cu ușurință fiecărui utilizator

Tehnologie și potrivire

Veți găsi o gamă largă de echipamente pentru diferite tehnici de schi, adaptate la nivelul dumneavoastră de schi sau de snowboarding. Oricare ar fi stilul tău de schi, merită să-ți achiziționezi ochelari de protecție cu o curea antiderapantă pentru a preveni alunecarea ochelarilor de pe cască. Elementele de fixare reglabile vă permit să vă potriviți la diferite mărimi de căști. Pe de altă parte, tehnologia de compatibilitate cu ochelarii cu prescripție medicală este deosebit de convenabilă pentru cei cu afecțiuni vizuale. Nu va mai trebui să vă scoateți în mod special ochelarii de corecție și să montați lentilele. 

Ce fel de ochelari și ochelari de schi puteți găsi în gama Sportano?

Printre ochelarii de schi disponibili la Sportano, am selectat cele mai bune mărci de calitate, cum ar fi Salomon, UVEX, Dragon, Oakley, Sweet Protection sau HEAD. Produsele disponibile în oferta noastră se caracterizează prin durabilitate și adaptare la nevoile individuale, inclusiv ale persoanelor cu deficiențe de vedere care poartă ochelari de corecție. Fie că preferați sporturile de iarnă recreative sau traseele rapide și competitive, la Sportano veți găsi cu siguranță ochelarii care vi se potrivesc. Selectați echipamentul potrivit pentru cerințele dvs. individuale și bucurați-vă de confort și comoditate în timpul aventurii dvs. de iarnă pe pârtii. 

Extindere descriere Restrângere descriere