• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Urbogym

Urbogym

Urbogym este un brand creat de antreprenori cu experiență, pasionați de sport în particular. Compania este specializată în importul și distribuția de echipamente de fitness pentru acasă, cum ar fi benzi de alergare, biciclete și orbitale. Oferta Urbogym evoluează în mod constant pentru a putea oferi echipamente de exerciții ergonomice de cea mai bună calitate, care să îndeplinească condițiile chiar și celor mai exigenți clienți. 

Echipamentele Urbogym sunt sigure în utilizare, funcționale și realizate din materiale de înaltă calitate, după cum o dovedesc certificatele naționale și europene care confirmă calitatea produselor mărcii. Marca Urbogym acordă atenție și esteticii produsului. Datorită acestui fapt, pe lângă utilitate și eficiență, echipamentul are și un design unic, astfel încât se potrivește perfect atât în interioarele moderne, cât și în cele mai clasice. 

Mii de clienți mulțumiți folosesc zilnic echipamentele Urbogym. Marca Urbogym este unul dintre liderii de pe piața poloneză, care oferă echipamente de fitness de cea mai bună calitate pentru acasă. 

Extindere descriere Restrângere descriere