Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Saci și huse SUP

Saci și huse pentru SUP - alegeți soluția perfectă în magazinul online Sportano 

Dacă aveți o placă de SUP și accesorii, trebuie să aveți grijă să depozitați în mod corespunzător tot echipamentul. Acest lucru va proteja echipamentul împotriva deteriorării în timpul transportului sau al mutării în altă locație. La Sportano vă oferim genți și huse SUP atât pentru plăci cât și pentru vâsle de la mărcile JOBE și Aqua Marina. La noi veți găsi rucsacuri sau huse atât pentru plăci rigide și gonflabile, cât și pentru plăci de paddleboard.  

Rucsacuri SUP și genți de placă - cum alegeți modelul potrivit? 

Atunci când alegeți husa potrivită pentru placa SUP, există rucsacuri, genți sau huse disponibile. În funcție de modelul de echipament, alegeți tipul de produs potrivit. De obicei, producătorii oferă genți dedicate pentru anumite modele de plăci sau huse universale care vor funcționa pentru echipamente de dimensiunea potrivită.  

Un rucsac pentru placă de SUP este o opțiune versatilă care vă permite, de asemenea, să găzduiți accesorii precum o vâslă. Adesea are roți, ceea ce facilitează deplasarea cu bagaje mai grele. Interiorul rucsacului ar trebui să aibă un strat de plasă sau velcro pentru a împiedica deplasarea echipamentului. Un rucsac marca Aqua Marina, pe de altă parte, dispune de o centură pentru piept și șolduri, pe lângă roțile de transport sau curelele reglabile căptușite.  

Este o idee bună să vă echipați cu un rucsac sau o geantă cu un compartiment mare care să poată găzdui placa de SUP de dimensiunea potrivită. Unele modele au un strat special de acoperire în interiorul compartimentului, astfel încât să fiți sigur că echipamentul dvs. nu se va deteriora în timpul transportului. Cel mai bine este să alegeți un produs cu bretele sau un mâner, astfel încât să puteți transporta confortabil echipamentul.  

SUP paddle cover - ce să căutați atunci când cumpărați? 

Cu o geantă dedicată pentru vâsle SUP vă puteți proteja echipamentul de deteriorare și îl puteți transporta confortabil. Atunci când cumpărați, merită să acordați atenție dimensiunii sacului, deoarece majoritatea sunt concepute pentru vâsle pliabile, astfel încât acestea trebuie să fie pliate înainte de a le pune în sac. Materialul în sine ar trebui să fie impermeabil și să se usuce rapid, astfel încât materialul să nu se ude. Pe de altă parte, un mâner suplimentar sau o curea de umăr vă permite să vă transportați confortabil echipamentul.  

Rucsacuri, genți și huse pentru SUP - confort și calitate superioară în magazinul Sportano 

O placă de SUP trebuie depozitată în primul rând într-o cameră uscată și caldă atunci când nu este utilizată. În funcție de tip - rigid sau gonflabil - acesta trebuie să aibă o husă sau un sac adecvat. Acest lucru va împiedica deteriorarea și pierderea proprietăților sale. Atunci când vă transportați placa la apă, este o idee bună să vă echipați cu o geantă sau o husă de SUP pentru a vă proteja echipamentul de posibile deteriorări și abraziuni. Dacă aveți un model de placă gonflabilă, depozitarea acesteia într-un rucsac sau o geantă potrivită va facilita transportul, deoarece echipamentul nu va ocupa mult spațiu.  

La Sportano, ne-am ocupat de toate accesoriile de care aveți nevoie pentru sporturile acvatice, inclusiv SUP, astfel încât să fiți pregătit să înotați oriunde. Verificați gama noastră de huse și rucsacuri pentru placi SUP, iar dacă un produs nu vă satisface așteptările - îl puteți returna timp de până la 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere