Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Topeak

Topeak

Topeak este o companie înființată în 1991, specializată în producția de piese, accesorii și alte componente pentru biciclete. De-a lungul anilor, marca a câștigat popularitate în industria ciclistă și a devenit unul dintre cei mai importanți producători de biciclete.  

Marca se concentrează în mod constant pe dezvoltare și își îmbunătățește produsele prin dezvoltarea tehnologiilor moderne. Datorită acestui fapt, produsele Topeak se caracterizează prin înaltă calitate, durabilitate și funcționalitate extraordinară. Acestea își îndeplinesc sarcina în orice tip de ciclism. Soluțiile tehnologice specializate dezvoltate de-a lungul anilor includ Smarthead® Threadlock, Twinhead®, Twinturbo, Morph® și sistemul de livrare a aerului Dual-Action. 

Echipa Topeak este formată din specialiști în design și ingineri care pun la dispoziția mărcii sisteme inovatoare pe care le-au dezvoltat pentru a îmbunătăți performanța produselor. Pentru 2022, marca și-a extins semnificativ gama și a introdus versiuni îmbunătățite ale unor produse emblematice, cum ar fi noile chei Torq Stick, suportul Apple™ AirTag și alte accesorii din seria DF. 

De-a lungul istoriei sale, Topeak a primit numeroase premii renumite din partea unor organizații europene și mondiale. Printre acestea se numără premii de la Red Dot Design Award: "Hexus®", "Bikamper®" și Eurobike: "Transformer® X", "AirFender™". 

Extindere descriere Restrângere descriere