Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Pantaloni pentru schi

Pantaloni de schi - confort și fiabilitate pe pârtii cu echipamentul Sportano 

Un pantalon de schi bun este esențial atunci când schiați. Atunci când le alegeți, merită să fiți atenți să vă asigurați că modelul dispune de impermeabilitate, respirabilitate, confort și confort termic. În categoria pantalonilor de schi de la Sportano.ro veți găsi modele de calitate superioară de la mărci renumite precum Volcom, Peak Performance, Roxy, 4F, Marmot, Rossignol, DC, CMP, Dainese și Billabong. Vă vom dota cu pantaloni de schi pentru femei, bărbați și copii, rezistenți și confortabili. Astfel, vă puteți proteja de condițiile nefavorabile de pe pârtii, simțindu-vă în același timp cald și confortabil.  

Pantaloni ajustați, cu bretele și alte tipuri de pantaloni de schi pe care le puteți întâlni 

Printre tipurile de pantaloni de schi se numără pantalonii de schi cu bretele, care sunt ideali pentru pârtii. Bretelele permit o potrivire corectă și veți găsi în magazine pantaloni de schi pentru femei, bărbați și copii cu bretele. Acesta este un model recomandat pentru cei mai tineri pasionați de schi, deoarece pantalonii se vor potrivi perfect în jurul corpului celui mic. În plus, pantalonii de schi croiți pentru femei sunt populari, deoarece se potrivesc aproape de corp și nu sunt voluminoși, astfel încât nu încurcă atunci când schiați. Pantalonii de schi pentru femei de la Roxy, pantalonii de schi pentru femei de la 4F și pantalonii de schi pentru femei de la Rossignol sunt alegeri bune pentru femei. În schimb, pentru bărbați, pantalonii de schi 4F pentru bărbați și pantalonii de schi DC pentru bărbați sunt perfecți. 

Modelele ajustate și cele subțiri își vor găsi, de asemenea, utilitatea pentru copii. Printre pantalonii de schi veți găsi, de asemenea, modele izolate sau modele cu membrană pentru respirabilitate și impermeabilitate.  

Alegerea pantalonilor de schi potriviți 

Atunci când alegeți pantaloni de schi, merită să acordați atenție materialului de construcție, unde sunt de obicei materiale sintetice care sunt flexibile și au o durabilitate ridicată. În plus, greutatea pantalonilor ar trebui să fie redusă, deoarece întregul echipament de schi în sine cântărește foarte mult, iar straturile ulterioare afectează confortul de mișcare la schi.  

Pantalonii de schi pentru femei sau bărbați ar trebui să aibă un material hidrofug sau un strat DWR (face ca umezeala să alunece pe suprafața materialului). Impermeabilitatea materialului este specificată în termeni de coloană de apă și milimetri. Modelele universale sunt de până la 5.000 mm, iar până la aproximativ 8.000 mm este o protecție medie împotriva pătrunderii apei. Pantalonii de bună calitate ar trebui să aibă un grad de impermeabilitate de cel puțin 10 000 mm. Este importantă și respirabilitatea produsului, care se măsoară în grame pe metru pătrat - gr/m2/24h.  

Este bine de știut că membranele conținute în pantaloni (care asigură protecția împotriva ploii și o circulație adecvată a aerului) sunt de diferite modele: 2L, 2,5L și 3L. Acestea influențează durabilitatea, greutatea și protecția împotriva condițiilor nefavorabile, iar majoritatea producătorilor folosesc acum construcții în trei straturi.  

Atunci când cumpărați, acordați atenție picioarelor profilate sau picioarelor mai evazate și croielii pantalonilor, care pot fi cu talie/ fără talie sau slim/regular. Acest lucru afectează confortul purtătorului în diferite condiții pe pârtii. Pe de altă parte, picioarele cu fulgii de nea interiori asigură că zăpada și apa nu pătrund în interiorul pantalonilor și al încălțămintei.  

Ce mărci oferă pantaloni de schi de calitate? 

În magazinul de sport Sportano.ro avem o gamă largă de produse pentru schi - pantaloni de schi, jachete, ghete sau accesorii. Veți alege cu siguranță ținuta potrivită pentru schi, care vă va asigura nu doar confortul, ci mai ales impermeabilitatea și respirabilitatea, indiferent de condiții. Dacă sunteți în căutarea pantalonilor de schi potriviți, avem în stoc modele profesionale de la producători precum Volcom, LEGO, Peak Performance, Roxy, Maloja, 4F, Marmot, Rossignol, DC, Quiksilver, CMP, Dainese sau Billabong

Oricare ar fi stilul tău de schi și tipul de schi, la Sportano vei găsi tot ceea ce ai nevoie pe pârtii pentru a-ți îmbunătăți tehnica și a obține performanțe mai bune. Serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți vă va ajuta să alegeți modelul potrivit de pantaloni de schi și alte articole de îmbrăcăminte de schi.  

Extindere descriere Restrângere descriere