• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

CMP

CMP

În 1948, CMP a fost înființată în micul oraș italian Bassano del Grappa. Brandul a început prin a face pălării și pulovere, dar în 2010 și-a transformat oficial afacerea și a început să se specializeze în îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru activități în aer liber. De-a lungul timpului, producătorul și-a dezvoltat continuu gama. În prezent, vă puteți echipa, printre altele, cu haine polare, jachete, cizme de trekking și rucsacuri sub marca CMP.  

Compania se bazează pe utilizarea de materiale de înaltă calitate în producția sa, care sunt responsabile pentru durabilitatea extraordinară a produselor individuale. Acestea includ țesături Kevlar de înaltă calitate și de întărire, fibre de poliester și membrane inovatoare. Talpa specializată Vibram® a devenit, de asemenea, un standard în cizmele de trekking CMP. Datorită aplicării celor mai moderne și dovedite soluții tehnologice, compania a obținut un mare succes. A devenit unul dintre liderii mondiali în producția de îmbrăcăminte și accesorii pentru activități în aer liber, care stabilește în prezent noi tendințe pe piață.  

Marca are colecțiile de top CMP Footwear și CMP Equipment. Primul adăpostește încălțăminte specializată pentru trekking, schi, drumeții și chiar antrenament de fitness. Cea de-a doua colecție este o colecție de rucsacuri de calitate și funcționale, căști de schi și alte accesorii sportive.  

Extindere descriere Restrângere descriere