Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Vango

Vango este o marcă consacrată, fondată în vestul Scoției în 1966 de Alistair Moodie. De-a lungul celor aproape 60 de ani de existență, Vango și-a consolidat reputația de producător de corturi și echipamente de camping de înaltă calitate, pentru a satisface nevoile celor mai exigenți clienți - de la familiile care caută echipament confortabil pentru excursii de weekend în afara orașului, la entuziaștii aventurii în aer liber și la alpiniștii care trebuie să se bazeze pe echipamentul lor în condiții extreme.

Gama Vango este extrem de diversă, incluzând corturi, saci de dormit, copertine, mobilier și ustensile de camping, precum și rucsacuri, printre altele. Toate acestea pentru a oferi soluții complete care să vă ajute să vă bucurați de viața în sălbăticie, indiferent de condiții sau circumstanțe.

Una dintre cele mai importante realizări ale mărcii este introducerea tehnologiei inovatoare AirBeam® în 2011. Această inovație revoluționară permite ca un cort să fie ridicat rapid și ușor, fără a fi nevoie de stâlpi tradiționali. Ca urmare, produsele Vango nu numai că se disting de concurență, dar, mai important, oferă utilizatorilor confort și economie de timp.

Marca Vango se concentrează pe crearea de echipamente de înaltă calitate care permit oamenilor să se bucure din plin de natură, bazându-se pe inovație și asigurând fiabilitatea. Fie că sunteți un alpinist experimentat sau pur și simplu căutați echipament pentru o vacanță în familie, Vango are ceva pentru dumneavoastră.

Extindere descriere Restrângere descriere