• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

GOG

GOG

GOG este un brand care a început în 2004 în Statele Unite ca o mică afacere care proiectează și produce ochelari sport. Cu toate acestea, compania a crescut rapid, iar produsele sale au câștigat inimile clienților din întreaga lume datorită manoperei de înaltă calitate și a caracteristicilor excelente. În prezent, produsele mărcii sunt disponibile în peste 20 de țări. 

Adevărata misiune a GOG este de a oferi echipament specializat care să vă protejeze vederea și să vă permită să obțineți performanțe sportive spectaculoase în toate condițiile meteorologice. Prin urmare, fiecare produs semnat cu marca GOG este creat cu atenție la fiecare detaliu. În plus, producătorul folosește tehnologii inovatoare în ochelarii săi, care afectează în mod direct performanța și durabilitatea acestora și oferă alte avantaje suplimentare. Printre acestea se numără filtrul UV 400, care blochează eficient razele de lumină și oferă protecție, lentilele PC, care asigură o greutate redusă a ochelarilor, lentilele G polarizate, care blochează recepția strălucirii de la soare, și lentilele G Polarmatic, care sunt o combinație de lentile fotocromatice și polarizate pentru a asigura o vizibilitate excelentă în toate condițiile meteorologice. 

GOG este unul dintre cei mai mari producători de ochelari de soare profesioniști dedicați diferitelor sporturi. Oferta mărcii include modele pentru activități în aer liber, ciclism și schi. Datorită acestui fapt, produsele GOG pot fi folosite de sportivi de toate tipurile, indiferent de nivelul lor de experiență. 

Extindere descriere Restrângere descriere