Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Prosoape pentru plajă

Prosoape pentru plajă - modele durabile și frumoase pot fi găsite în magazinul Sportano 

Cu vara în plină desfășurare, este momentul perfect pentru relaxare și activități acvatice pentru toată lumea. Atunci când mergeți la mare sau la lac, este o idee bună să vă luați cu voi echipamentul necesar pentru a vă ușura munca pe plajă și pentru a petrece mai ușor timpul pe malul apei. Prin urmare, alegeți prosopul de plajă potrivit, care garantează proprietățile absorbante potrivite, ceea ce este extrem de important pentru activitățile acvatice. Plăcută la atingere și cu dimensiuni mai mari va funcționa bine pentru întreaga familie. La Sportano veți găsi prosoape de plajă de înaltă calitate de la mărci profesionale precum Splash About, FUNKY TRUNKS, Protest, Billabong, Cressi, Roxy, Quiksilver, arena sau Speedo.  

Cu glugă, rotunde, din bumbac sau cu uscare rapidă - tipuri de prosoape de plajă 

Prosoapele de plajă se referă la o gamă largă de modele, cele mai populare fiind prosoapele de baie pentru plajă, prosoapele de plajă cu uscare rapidă și prosoapele de plajă din bumbac. Pentru cei mai mici iubitori de activități acvatice, alegeți un prosop de plajă pentru copii cu glugă. În plus, puteți alege un prosop de plajă rotund sau dreptunghiular - acestea sunt cele mai populare forme de modele de plajă. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și culori, astfel încât veți găsi cu siguranță modelul potrivit pentru dumneavoastră. O alegere populară este prosopul de plajă subțire, care absoarbe rapid apa și nu ocupă mult spațiu în bagaj. 

Cum alegi un prosop de plajă?  

În primul rând, atunci când alegeți prosopul potrivit, alegeți dimensiunea și forma care să se potrivească nevoilor dumneavoastră, deoarece există o gamă largă de prosoape disponibile pe piață în diferite dimensiuni. Dacă doriți să găsiți un prosop de plajă cu uscare rapidă, alegeți modele din bumbac sau microfibră. În plus, merită să verificați gramajul materialului, care este extrem de important în ceea ce privește absorbția apei. Există prosoape cu o greutate de până la 400 g/m2, adică prosoape de plajă subțiri, care se usucă rapid și nu ocupă mult spațiu în bagaj. Greutățile cuprinse între 400 și 500 g/m2 sunt modele de grosime medie, care usucă corpul în mod eficient și se usucă rapid. Pe de altă parte, greutățile de peste 500 g/m2 sunt prosoape de plajă groase și mari, caracterizate de un material moale. Acestea usucă perfect corpul, dar, din păcate, durează mult mai mult să se usuce. Prosoapele mai subțiri, cu proprietăți absorbante adecvate, trebuie neapărat alese pentru plajă. 

Materiale pentru prosop de plajă 

Un prosop de plajă cu uscare rapidă ar trebui să absoarbă în mod adecvat umezeala, precum și să se remarce prin textura sa moale și rezistența la lumina soarelui și la apa sărată. Acest lucru este extrem de important, mai ales în cazul prosoapelor de plajă pentru copii, deoarece acestea nu trebuie să irite pielea și să provoace disconfort. Cel mai adesea veți găsi un prosop de plajă din bumbac, care va fi moale și plăcut la atingere. Fără fibre artificiale, se va asigura că nu provoacă iritații sau reacții alergice. Acesta absoarbe rapid apa și este foarte rezistent. În plus, pentru prosoapele de plajă se folosește și microfibra, o țesătură concepută din fibre de poliester. Cel mai mare avantaj al acestui material este că absoarbe bine apa, se usucă rapid și nu ocupă mult spațiu.  

Dimensiuni prosop de plajă 

Atunci când alegeți un prosop de plajă, este important să acordați atenție dimensiunii și formei potrivite. De cele mai multe ori, pentru plajă sau pentru piscină se alege un prosop mare de plajă, care vă va acoperi întregul corp atunci când ieșiți din apă. Există modele disponibile pe piață în diferite dimensiuni, unde puteți găsi de obicei un prosop de plajă de 50x100 cm, un prosop de plajă de 90x180, un prosop de plajă de 100x200, un prosop de plajă de 150x200 sau un prosop de plajă de 200x200. În primul rând, trebuie să potriviți produsul cu propriile nevoi, dar alegerea dimensiunilor și formelor este imensă. De asemenea, alegeți grosimea potrivită a prosopului, care afectează rapiditatea cu care acesta absoarbe apa și se usucă. Pentru plajă, este o idee bună să alegeți prosoape cu greutate redusă, care absorb instantaneu apa și nu ocupă mult spațiu în bagaj. 

O selecție de prosoape de plajă pentru copii 

Atunci când vă decideți asupra unui prosop de plajă pentru copilul dvs., alegeți un model în funcție de vârsta și nevoile micuțului dvs., astfel încât să nu fie prea mic sau prea mare. Prosoapele de plajă cu glugă sau poncho-urile de plajă pentru copii sunt populare. Gluga acoperă capul și părul copilului, astfel încât să nu le fie frig în bătaia vântului și, în plus, părul se usucă mai repede. Pentru copiii mai mari, puteți opta pentru un prosop mare de plajă, care acoperă întregul corp și este, de asemenea, plăcut la atingere. Dintre țesături, cea mai bună este microfibra cu uscare rapidă. În plus, acordați atenție culorilor și graficii prosopului, astfel încât micuțului dvs. să îi facă plăcere să îl folosească. Un prosop de plajă cu ciucuri poate fi un model interesant, iar gama mare de culori vă va permite cu siguranță să alegeți produsul potrivit pentru un băiat sau o fată. 

Cum ai grijă de prosoapele de plajă? 

Un prosop de plajă, ca orice alt produs, se poate deteriora ca urmare a expunerii la lumina soarelui și la apa sărată de mare. Prin urmare, este recomandabil să aveți grijă de ea în mod corespunzător, astfel încât produsul să dureze mulți ani și, în același timp, să își păstreze cele mai importante proprietăți. După fiecare utilizare, prosopul trebuie atârnat și lăsat să se usuce complet, iar nisipul rămas și alte impurități trebuie îndepărtate. Apoi, verificați informațiile exacte de pe eticheta de spălare a prosopului, deoarece unele țesături au cerințe speciale de temperatură. În cazul în care nu apare informația privind temperatura, este mai bine să folosiți o spălare mai mică, astfel încât prosopul să nu-și schimbe forma în timpul spălării. Prosoapele ar trebui să se usuce în aer liber după spălare, deoarece expunerea la soare ajută, de asemenea, la eliminarea bacteriilor și previne apariția mucegaiului.  

Mărci care oferă prosoape de plajă 

La Sportano oferim prosoape de plajă de înaltă calitate de la mărci precum Rip Curl, Splash About, FUNKY TRUNKS, Protest, Billabong, Cressi, Roxy, Quiksilver, Roxy, ARENA sau Speedo. La noi veți găsi prosoape de diferite mărimi și variante de culori, astfel încât acestea vor fi potrivite atât pentru adulți, cât și pentru copii. Pentru cei mici, avem prosoape cu glugă care le vor proteja eficient capul de frig. Toate modelele disponibile sunt perfecte pentru plajă, așa că alegeți modelul potrivit pentru a vă usca rapid corpul și a-l proteja de frig și de razele nocive ale soarelui. 

Extindere descriere Restrângere descriere