• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

FUNKY TRUNKS

Funky Trunks este o marcă secundară a producătorului australian Way Funky, care și-a făcut un nume ca un creator inovator de costume de baie pentru bărbați și băieți încă de la înființarea sa în 2002 în orașul Melbourne, Australia.

Colecțiile Funky Trunks se caracterizează prin modele îndrăznețe, culori strălucitoare și un stil unic care atrage atenția atât în piscină, cât și pe plajă. Concepute cu gândul la confort și performanță, costumele de baie ale brandului combină materialele de înaltă calitate cu cele mai noi tehnologii pentru a oferi cel mai bun confort de înot.

Funky Trunks este un brand pentru cei care nu se tem să iasă în evidență. Fiecare produs este rezultatul dedicării și creativității echipei de design, care caută în mod constant inspirație pentru a oferi clienților soluții unice și practice.

Marca Funky Trunks este mai mult decât costume de baie. Este un mod de a te exprima, de a-ți arăta stilul și pasiunea pentru sport. Datorită Funky Trunks, fiecare bărbat și băiat se poate simți încrezător și elegant atât în timpul antrenamentelor intensive, cât și atunci când se relaxează pe plajă.

Înființată cu o pasiune pentru sport și design, Funky Trunks continuă misiunea Way Funky de a oferi nu numai produse de calitate, ci și de a crea experiențe pozitive și inspiraționale pentru clienții săi din întreaga lume.

Extindere descriere Restrângere descriere