• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bauer Fitness

Bauer Fitness este o marcă dinamică și inovatoare dedicată producției de echipamente de fitness și accesorii sportive. De ani de zile, este recunoscută de entuziaștii stilului de viață activ, de sportivi și de profesioniștii din domeniul fitness-ului.

Filozofia mărcii Bauer Fitness se bazează pe două valori fundamentale: calitate și performanță. Fiecare produs din gamă este proiectat cu atenție pentru a oferi utilizatorilor o manoperă de cea mai bună calitate, durabilitate și siguranță. Bauer Fitness utilizează cele mai noi tehnologii și materiale pentru a crea echipamente care se adaptează în mod optim la nevoile utilizatorilor.

Gama mărcii Bauer Fitness include o varietate de produse pentru persoane de toate nivelurile de fitness și obiectivele de antrenament. Gama include aparate de exerciții fizice de înaltă calitate, cum ar fi benzi de alergare, biciclete, biciclete eliptice, steppere și echipamente de forță, inclusiv bănci, bare, gantere și greutăți. De asemenea, marca oferă accesorii sportive, cum ar fi covorașe de exerciții, mingi de fitness, benzi de rezistență și multe altele pentru a vă ajuta să adăugați varietate antrenamentului și să vă atingeți obiectivele.

Bauer Fitness se preocupă, de asemenea, de aspectul estetic al produselor sale. Designul lor este modern, elegant și atractiv, ceea ce face ca echipamentele să arate foarte bine în sălile de sport de acasă, în cluburile de fitness sau în studiourile de antrenament.

Lucrând cu antrenori renumiți, specialiști în fitness și sportivi, Bauer Fitness își dezvoltă în mod constant produsele, adaptându-le la cele mai recente tendințe și la nevoile pieței. Ca urmare, marca este capabilă să satisfacă cererile chiar și ale celor mai exigenți clienți.

Extindere descriere Restrângere descriere