Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Matrix Fitness

Înființată în 2001, Matrix Fitness este unul dintre cei mai importanți producători de echipamente și accesorii pentru antrenament de forță și antrenament cardio, atât la domiciliu, cât și în centrele de fitness. Marca a revoluționat cu succes abordarea proiectării echipamentelor individuale și le-a conferit o nouă dimensiune a calității și funcționalității. În prezent, produsele Matrix Fitness sunt distribuite pe multe piețe străine, astfel încât le puteți găsi în sălile de sport profesionale din întreaga lume. Compania are o ofertă largă pentru clienții individuali, pentru care furnizează echipamente complete pentru săli de sport la domiciliu. Acestea includ biciclete staționare, bănci de exerciții, orbitrekas și benzi de alergare. 

Compania utilizează numeroase sisteme tehnologice în procesul de producție, care sunt aplicate cu succes în echipamentele fabricate. Ca urmare, produsele specifice sunt extrem de durabile și funcționale. Echipamentele moderne de fitness de la Matrix Fitness sunt dotate cu console inovatoare cu conectivitate Wi-Fi, care afișează toate informațiile legate de antrenament și analizează continuu parametrii de activitate. Din ce în ce mai mult, consolele inovatoare sunt compatibile cu aplicațiile mobile de antrenament și au prize pentru căști și suporturi pentru lectură, facilitând adăugarea unui plus de divertisment la orice activitate. 

Principalele game de produse Matrix Fitness includ linia Performance, cu echipamente de calitate superioară pentru cluburile de sănătate, și seria Endurance, cu produse durabile pentru antrenamente intensive la domiciliu. Atât sportivii amatori, cât și profesioniștii pentru care sportul este un stil de viață pot beneficia de accesoriile specializate Matrix Fitness. 

Extindere descriere Restrângere descriere