Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Apărători de noroi pentru bicicletă

Apărători de noroi pentru bicicletă - alegeți modelul potrivit în magazinul online Sportano 

Pedalarea în condiții meteo nefavorabile, cum ar fi ploaia, poate fi obositoare și nu este plăcută. În astfel de situații, apărătorile de noroi pentru biciclete sunt o soluție perfectă, care elimină senzația de disconfort și fac în așa fel încât ploaia și noroiul să nu ne deranjeze mersul pe bicicletă. În magazinul Sportano veți găsi apărători de noroi de bicicletă de înaltă calitate de la mărci profesionale precum Ass SaversPOLISPORTSKSTopeak sau Zefal. Vă vom echipa cu apărători de noroi care să se potrivească dimensiunii roților dumneavoastră, în diferite versiuni, atât pentru partea din spate, cât și pentru cea din față.  

Față, spate, MTB sau cross - tipuri de apărători de noroi pentru biciclete 

În primul rând, apărătoarele de noroi pot fi distinse între construcția solidă și incompletă. Primele se caracterizează printr-o construcție mai lungă și se extind chiar până la mijlocul roții. Acestea sunt utilizate cel mai adesea pe bicicletele de oraș, uneori pe bicicletele de MTB sau de șosea. Pe de altă parte, apărătorile de noroi complete garantează stabilitate și protecție eficientă împotriva ploii, noroiului și murdăriei.  

Majoritatea bicicletelor de oraș, de drumeție sau de cros sunt echipate cu găuri speciale de montare, unde instalarea lor se realizează prin intermediul unor șuruburi sau al unui suport special. Apărătoarea de noroi din spate a bicicletei este montată de obicei în partea superioară a furcii, în partea inferioară a cadrului și, uneori, lângă clemele roților. Pe de altă parte, apărătoarea de noroi pentru bicicletă din față este înșurubată într-un punct al furcii sau este instalată din față într-o gaură din coroana furcii.  

În plus, diferite apărători de noroi vor funcționa pentru un anumit tip de bicicletă, în cazul în care apărătorile de noroi fixe sau montate temporar vor funcționa pentru bicicletele de șosea. Atunci când se utilizează apărători de noroi masivi, aceștia sunt de obicei special extinși în comparație cu alte modele. Pe piață, un model popular de apărătoare de noroi este ass saver, care este fabricat dintr-un material foarte ușor și se potrivește aproape la orice bicicletă - cu toate acestea, este cel mai des folosit pe bicicletele de șosea. În mod similar, apărătoarele de noroi pentru biciclete mtb sunt, de asemenea, modele solide, care se remarcă printr-o stabilitate mai mare atunci când se circulă pe teren accidentat.

Dimensiuni de apărători de noroi pentru biciclete 

Apărătorile de noroi pentru biciclete ar trebui să fie selectate în funcție de dimensiunea roților pe care le aveți, iar cel mai important lucru este lungimea și lățimea lor. În cazul lungimii, pentru apărătoarea de noroi din spate se iau în considerare cele două puncte proeminente ale roții, care sunt situate la capetele diametrului acesteia. Acest lucru garantează că apărătoarea de noroi oferă o acoperire și o protecție suficientă împotriva murdăriei. Pe de altă parte, în cazul apărătorului de noroi față, lungimea este ajustată de secțiunea dintre punctul de înălțime al pedalei și cel de-al doilea din spatele furcii (aproximativ 25-30 cm în spatele furcii). Pe de altă parte, lățimea apărătorii de noroi trebuie să acopere în primul rând întreaga suprafață a anvelopei și se recomandă ca apărătoarea de noroi să fie cu câțiva milimetri mai lată pe ambele părți. Printre modelele disponibile veți găsi apărători de noroi pentru biciclete de 16 inch, apărători de noroi pentru biciclete de 20 inch, apărători de noroi pentru biciclete de 24 inch, apărători de noroi pentru biciclete de 26 inch sau chiar apărători de noroi pentru biciclete de 28 inch. Alegerea este foarte largă, astfel încât sunteți sigur că veți găsi produsele potrivite pentru anvelopa și tipul de bicicletă.  

Cum să alegeți apărătoarele de noroi pentru biciclete potrivite? 

În primul rând, alegeți tipul potrivit de apărătoare de noroi, în cazul în care o apărătoare de noroi pentru bicicletă din față protejează amortizorul de noroi și nisip, iar o apărătoare de noroi pentru bicicletă din spate va reduce contaminarea transmisiei și a componentelor individuale ale bicicletei. Adaptați și apărătoarea de noroi în sine la dimensiunea roții, iar modelul potrivit trebuie să aibă nu numai durabilitate, ci și lungimea și lățimea corecte. Metoda de montare este un alt aspect pe care trebuie să-l luați în considerare, unde veți alege de obicei componente de montare permanente, prin care veți înșuruba apărătoarea de noroi la componentele individuale ale cadrului. Uneori se utilizează o montare temporară, aceasta fiind o opțiune pentru călăreții care nu doresc să folosească întotdeauna o apărătoare de noroi.  

În plus, acordați atenție materialului de construcție, deoarece există de obicei apărători de noroi din metal, care sunt montate pe modelele de agrement, și apărători de noroi din plastic. Se folosesc, de asemenea, apărători de noroi din plastic cu adaos de aluminiu. Pe unele modele, veți găsi apărători de noroi din carbon, care sunt relativ cele mai ușoare, cu o rezistență suficientă.  

Mărcile care oferă apărători de noroi pentru biciclete - pe care să pariezi? 

În magazinul nostru de articole sportive avem o gamă largă de apărători de noroi pentru biciclete, atât în partea din spate cât și în partea din față, precum și în versiuni complete sau parțiale. Sunteți sigur că veți găsi produsele potrivite de la mărci profesionale precum SKS, Topeak, Zefal, Ass Savers și POLISPORT. La noi veți găsi apărători de noroi care să se potrivească cu dimensiunea roților dvs. în ceea ce privește numărul de centimetri.  

La Sportano oferim, de asemenea, kituri de apărători de noroi, așa că la noi veți fi echipat cu un echipament de ciclism complet pentru toate condițiile. Serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți vă va ajuta să alegeți produsul potrivit, iar dacă nu vă satisface așteptările, îl puteți returna timp de până la 30 de zile!

Extindere descriere Restrângere descriere