• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Ass Savers

Produse: 4

View as

Ass Savers este un brand sportiv originar din Suedia, care datează din 2011. Atunci s-a născut ideea de a proiecta și de a fabrica apărători de noroi specializați pentru biciclete, care să își îndeplinească perfect funcția și să ofere utilizatorului protecție împotriva murdăriei nedorite. Ideea s-a transformat rapid în măsuri practice pentru atingerea obiectivului. Imediat ce au văzut lumina zilei, apărătorile de noroi au devenit favorite printre bicicliști. Această idee inovatoare s-a transformat într-un produs cult, iar marca Ass Savers a devenit unul dintre cei mai populari producători de accesorii pentru biciclete din lume. 

De-a lungul anilor, compania a continuat să se dezvolte și să dezvolte soluții moderne care au un impact asupra calității fiecărui produs. Atenția la fiecare detaliu și manopera de înaltă calitate stau la baza activității mărcii. Datorită acestui fapt, toate accesoriile lor sunt caracterizate de un nivel excelent de durabilitate și își îndeplinesc sarcina la cel mai înalt nivel. În plus, aripile semnate cu marca Ass Savers permit o asamblare ușoară, fără a fi nevoie de unelte speciale.  

În prezent, produsele acestui producător sunt folosite în întreaga lume atât de cicliștii amatori, cât și de cicliștii profesioniști care participă la cele mai renumite competiții, cum ar fi UCI World Tour. Alegând produsele de la Ass Savers puteți fi siguri de cea mai înaltă calitate a fabricării și funcționalității acestora. 

Extindere descriere Restrângere descriere