• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Zefal

Zefal

Înființată în 1880, compania franceză Zefal este unul dintre cei mai mari producători de accesorii pentru biciclete din lume. Marca a făcut o descoperire importantă atunci când a dezvoltat supapa presta, care este încă utilizată pe scară largă în prezent la camerele de aer pentru biciclete. Compania era, de asemenea, foarte renumită pentru pedalele sale moderne cu nasuri, brevetate. În anii 1970, Zefal a dezvoltat prima pompă manuală HPX, care permitea umflarea rapidă a anvelopelor de bicicletă. Marca și-a construit o poziție puternică în industrie de-a lungul mai multor ani, extinzându-și în mod constant zonele de producție și distribuind accesoriile sale pe piețele internaționale.  

Deși marca Zefal este acum cunoscută în întreaga lume, nu își uită rădăcinile franceze și este încă direct legată de pedigree-ul său. Misiunea companiei este de a proiecta accesorii care să ajute fiecare ciclist să obțină rezultate înalte și să se dezvolte continuu. Acest lucru este ajutat de tehnologiile moderne pe care Zefal le utilizează zilnic în unitățile sale de producție. În plus, toate articolele trec printr-o serie de teste de asigurare a calității înainte de a fi puse în vânzare. Datorită acestui fapt, atunci când cumpărați accesorii de la Zefal, puteți fi siguri că acestea sunt dezvoltate temeinic și îndeplinesc criteriile necesare. 

Compania a fost recunoscută de multe ori de-a lungul anilor și a primit premii renumite, cum ar fi Eurobike Gold pentru sistemul său inovator antifurt. Atât începătorii, cât și cicliștii avansați pot utiliza cu succes produsele de marcă Zefal.  

Extindere descriere Restrângere descriere