Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

SUP placi gonflabile

Planșe de SUP gonflabile - alege placa perfectă la magazinul de sport Sportano 

Atunci când începeți aventura SUP sau Stand Up Paddle, merită să vă gândiți ce placă este cea mai potrivită pentru dumneavoastră. Dacă sunteți începător, o placă gonflabilă vă va atrage cu siguranță, deoarece este extrem de confortabilă și ușor de utilizat, și nu ocupă mult spațiu în timpul transportului și depozitării. Pentru cei mai experimentați, există plăci pentru un anumit stil de înot și un tip de varietate de paddleboarding. În magazinul nostru Sportano vă oferim plăci gonflabile SUP de înaltă calitate de la producători renumiți precum Aqua Marina, JOBE, Pure4Fun, Viamare, Coasto, AQUASTIC, STARBOARD, Unifiber sau Red Paddle Co

Inflatable stand up paddle board - cum este diferit? 

Placa gonflabilă SUP este un model care este în prezent foarte popular în rândul pasionaților de sporturi nautice. Acest lucru se datorează faptului că placa este extrem de ușor de utilizat, de transportat și de depozitat. Placa în sine, atunci când nu este umflată, se potrivește într-un rucsac sau într-o geantă de transport și poate fi umflată rapid și convenabil doar înainte de a intra în apă. Toate acestea se datorează tehnologiei Drop-Stitich, care este folosită pentru a realiza majoritatea modelelor de placă. Odată umflată, placa devine instantaneu fermă și rigidă, totul datorită tehnologiei menționate mai sus, care are mii de fibre de poliester. Camerele Drop-Stitch îndreaptă fibrele, ceea ce face ca întreaga structură să fie solidă și rigidă. Printre alte tipuri de panouri se numără panourile rigide, care - datorită construcției lor - nu pot fi pliate și ocupă mult spațiu. Planșele SUP gonflabile pot fi folosite nu numai pentru înotul în Stand Up Paddle, ci și pentru pescuit sau chiar pentru a practica yoga.  

De ce să alegeți o placă SUP gonflabilă? 

Înotul cu placa SUP este un tip de activitate care este potrivit pentru aproape toată lumea, indiferent de vârstă sau nivel. Folosirea unei plăci și activitatea pe apă îmbunătățește condiția fizică și, datorită utilizării sale universale, SUP va fi potrivit pentru copii, adulți sau chiar pentru persoanele care nu sunt active din punct de vedere fizic. După cum am menționat deja, plăcile gonflabile sunt foarte populare, deoarece sunt foarte ușor de luat cu tine în apă. Tot ce trebuie să faceți este să împachetați produsul într-un rucsac sau într-o husă specială și apoi să îl umpleți cu aer înainte de a intra în apă. După ce ați terminat de înotat, puteți lăsa aerul să iasă și puteți depozita placa înapoi în carcasă. În plus, este fabricată din materiale robuste și tehnologie modernă care asigură că, odată umflată, placa este extrem de rigidă, fermă și stabilă în orice condiții.  

Cum alegi o placă SUP gonflabilă? 

Modelul individual de placă gonflabilă SUP este adaptat pentru a se potrivi diferitelor moduri de înot, motiv pentru care puteți găsi modele cu forme particulare:  

  • placă de cursă - lungă, de obicei peste 370-380 cm, și îngustă, distingându-se astfel prin arcul său ascuțit; 
  • Placă allround - aproximativ 300-330 cm lungime și 75-85 cm lățime, cu o formă subțire și rotunjită; 
  • Planșă de turism - aceasta este o placă cu capetele ascuțite, în care un capăt este mai mult bizotat și care are de obicei o lungime de până la 370 cm; 
  • placă de surf - cea mai scurtă placă cu capetele rotunjite, concepută pentru a înota și a aluneca peste valuri la viteze mari.  

Pentru începători, se recomandă cu tărie un model allround, care este destul de versatil, ceea ce îl face potrivit pentru multe condiții. Pentru înotul mai competitiv și la viteze mai mari, este recomandabil să alegeți o placă de curse sau de turism.  

Atunci când alegeți o placă gonflabilă, acordați atenție rigidității și flotabilității, unde primul parametru depinde de grosimea modelului, de presiunea (PSI) și de materialele și tehnologia utilizate. Scândurile cu grosimea de 10-14 cm sunt modele mai ușoare, în timp ce scândurile de 15 cm și mai groase pot suporta o sarcină maximă mai mare. Materialele și tehnologiile sunt, de asemenea, importante, scândurile realizate din plastic PVC cu un singur strat fiind mai puțin rigide decât cele cu două sau trei straturi. În schimb, tehnologia lipită este de obicei utilizată pentru a realiza scândurile, unde se disting scândurile lipite și cele sudate (soluțiile populare sunt Fusion Technology și MSL). Planșele concepute prin metoda lipirii sunt adesea mult mai grele. Atunci când alegeți placa potrivită, adaptați modelul la sarcina maximă și, de asemenea, la numărul de persoane care vor folosi placa în același timp, deoarece există pe piață plăci pentru trei, patru sau chiar șase persoane.  

La Sportano veți găsi plăci gonflabile SUP de înaltă calitate de la mărci profesionale precum Skiffo, SPINERA, JOBE, Aqua Marina sau WATTSUP. Alegeți modelul potrivit în funcție de scop, dimensiune, încărcătură maximă sau număr de persoane. Serviciul nostru pentru clienți vă va ajuta să alegeți produsul potrivit, iar dacă nu vă satisface așteptările, puteți returna placa până la 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere