• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Unifiber

Unifiber este un brand de renume internațional specializat în producția de echipamente și accesorii pentru sporturi nautice, cum ar fi Stand Up Paddle și windsurfing. Fondată în 2003 de către Job Verbunt, un pasionat de windsurfing, Unifiber a câștigat rapid recunoaștere în rândul pasionaților de sporturi nautice din întreaga lume.

Experiența personală a fondatorului mărcii în windsurfing este baza pentru dezvoltarea și inovarea constantă a gamei Unifiber. Cu peste 500 de produse, disponibile în peste 60 de țări din întreaga lume, brandul Unifiber se străduiește în mod constant să răspundă nevoilor windsurferilor, indiferent de nivelul sau de așteptările acestora.

Nu doar echipamentele, ci și educația reprezintă o parte esențială a misiunii Unifiber. Compania oferă o varietate de conținut educațional menit să-i ajute pe windsurferii de toate nivelurile să aleagă cel mai bun set de echipamente care să se potrivească nevoilor lor individuale.

Unifiber este mai mult decât un brand - este o comunitate de entuziaști pasionați de sporturi nautice care împărtășesc dragostea pentru windsurfing și îi contaminează și pe alții cu ea. Prin angajamentul său și căutarea constantă a excelenței, Unifiber dovedește că calitatea, inovația și educația pot merge mână în mână pentru a crea produse care inspiră un timp activ și satisfăcător pe apă.

Extindere descriere Restrângere descriere