• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Coasto

Coasto este un brand francez, fondat în 2017, care este specializat în producția de diverse echipamente pentru activități acvatice. Marca oferă o selecție largă de produse de înaltă calitate, inclusiv plăci Stand Up Paddle (SUP), caiace gonflabile, wakeboard-uri și longboard-uri.

Plăcile Stand Up Paddle sunt unul dintre produsele emblematice ale mărcii Coasto. Plăcile de SUP Coasto sunt proiectate cu atenție folosind cea mai recentă tehnologie pentru a asigura tracțiune, durabilitate și ușurință optime.

Un alt aspect al ofertei brandului Coasto sunt caiacele gonflabile, care sunt o soluție ideală pentru persoanele care apreciază mobilitatea și ușurința de transport. Aceste caiace sunt ușor de umflat și pliat pentru depozitare și transport convenabil. Brandului Coasto îi pasă de durabilitate și siguranță, asigurând o structură solidă și stabilitate pe apă.

Wakeboard-urile sunt un alt produs oferit de brandul Coasto, care se adreseaza iubitorilor de sporturi extreme si de calare pe valuri. Wakeboard-urile Coasto sunt concepute pentru performanță, precizie și control pentru o experiență de neuitat pe apă.

Coasto pune mare accent pe calitatea și inovația produselor sale. Brandul folosește cele mai noi tehnologii, materiale durabile și finisaje atente pentru a oferi utilizatorilor nu numai o experiență excelentă în activitățile acvatice, ci și durabilitate pe termen lung și satisfacție în urma utilizării.

Datorită pasiunii pentru sporturile nautice, angajamentului față de inovație și atenției pentru calitate, brandul Coasto a câștigat încredere și recunoaștere în rândul iubitorilor de aventuri în apă. Produsele sale sunt o alegere ideală pentru persoanele care caută nu numai echipamente de înaltă calitate, ci și inspirație pentru a descoperi și explora mediile acvatice.

Extindere descriere Restrângere descriere