• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Mânere de bicicletă

Mânere de bicicletă - cea mai bună selecție în magazinul online Sportano 

Mânerele ghidonului au, fără îndoială, un impact asupra confortului în timpul deplasării bicicletei și influențează, de asemenea, o prindere stabilă și sigură. Nu toate modelele de biciclete au mânere adecvate. De obicei, vă luați mănuși de bicicletă pentru a face manevrarea mai confortabilă sau puteți cumpăra mânere de bicicletă care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. În magazinul nostru de sport Sportano.ro veți găsi mânere de ghidon de bicicletă de la mărci profesionale precum Kellys, Ergon, Clarks sau DARTMOOR

Mânere de ghidon pentru copii, din spumă, răsucite sau retro - tipuri și modele 

Mânerele pentru ciclism sunt disponibile în mai multe versiuni. Cele mai populare sunt mânerele ergonomice pentru biciclete, care garantează o călătorie confortabilă datorită formei lor, care corespunde poziției mâinilor pe ghidon. Acestea sunt adesea echipate cu capete aplatizate, cu un loc pentru palma mâinii, precum și profilate pentru a atenua vibrațiile. Mânerele tradiționale se caracterizează prin designul lor simplu și cilindric, ceea ce le face potrivite pentru bicicletele MTB, fiind adesea denumite mânere pentru biciclete MTB. Pe piață veți găsi, de asemenea, mânere de bicicletă cu coarne și modele cu o clemă, care este o jantă atașată la ghidon și prinsă la ghidon.  

Există, de asemenea, o distincție între mânere în ceea ce privește materialul utilizat: mânere de bicicletă din spumă, piele sau cauciuc. Mânerele de bicicletă pentru copii sunt sugestii pentru cei mai tineri bicicliști, fiind de obicei fabricate din spumă sau burete cu o suprafață aspră pentru a spori aderența și confortul. De asemenea, acestea sunt disponibile în variante de culori și modele interesante, cum ar fi retro, colorate sau cu grafică.  

Cum alegeți mânerele potrivite pentru bicicletă? 

Selectarea unor mânere de ghidon adecvate pentru o bicicletă ar trebui să fie adaptată la nevoile proprii ale ciclistului și la stilul său de mers. Alegerea corectă a acestora afectează nu numai siguranța, ci mai ales confortul, în special în timpul călătoriilor mai lungi. Dacă mergeți pe trasee mai dificile și aveți o bicicletă de munte, merită să alegeți mânere drepte, care au adesea o clemă care împiedică elementul să se miște pe ghidon. Pentru ciclismul de agrement, mânerele de bicicletă cu coarne vor funcționa bine. Acestea sunt echipate cu o "înotătoare", care se extinde în mijloc pentru a oferi sprijin metacarpului. Cu mânerele cu coarne, vă puteți poziționa mâinile confortabil pentru a minimiza riscul de amorțeală în timpul mersului. În plus, mânerele cu un model în relief funcționează mai bine, ceea ce îmbunătățește aderența și previne alunecarea mâinii și facilitează absorbția umidității.  

Cum alegeți mânerele de bicicletă pentru copii? 

Cea mai importantă funcție a mânerelor de bicicletă este de a reduce vibrațiile transmise de roți și de a oferi o aderență fermă și confort. În cazul bicicletei unui copil, mânerele trebuie să fie dimensionate pentru a se potrivi, mult mai mici și, de preferință, cu colțuri și un capăt mai lat, astfel încât mâinile să nu alunece pe suprafață. Cel mai bine este să alegeți modele colorate, cum ar fi mânerele de bicicletă roșii, maro, albastre sau galbene, cu un model interesant, astfel încât să atragă atenția copilului și să aibă un impact asupra stării sale de bine.  

Care este semnificația materialului? 

Mânerele pentru bicicletă trebuie să fie fabricate din materiale ușoare și moi, care sunt durabile și fac ca mâna să nu alunece pe suprafață. Există pe piață mânere de bicicletă din spumă sau burete. Acestea se caracterizează printr-o bună amortizare a vibrațiilor și oferă o aderență fermă, fiind în același timp foarte confortabile. Cu toate acestea, acest material poate deveni saturat cu apă, astfel încât materialul se deformează și se deteriorează mai repede. Siliconul și cauciucul de diferite durități sunt, de asemenea, folosite pentru a face mânere, iar inserții speciale de gel sunt adesea adăugate pentru a crește confortul. Mânerele de bicicletă din piele sunt, de asemenea, populare. 

Pe ce mărci care oferă mânere de ghidon merită să pariezi? 

În magazinul nostru Sportano.ro veți găsi mânere de bicicletă Kellys fabricate din material moale, care este excelent pentru amortizarea vibrațiilor. Unele modele au o formă ergonomică, care susține mâna biciclistului în timpul mersului și crește aderența. În plus, puteți găsi mânerele de bicicletă DARTMOOR în culori interesante. Acestea sunt realizate din materiale durabile. Dacă sunteți în căutarea unor produse profesionale, mânerele de bicicletă Clarks sunt concepute cu materiale care asigură o utilizare de lungă durată în toate condițiile meteorologice. Acestea reduc vibrațiile și sunt rapid și ușor de instalat.  

Consultați oferta magazinului Sportano, unde veți găsi mânere profesionale pentru biciclete. Serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți vă va ajuta să alegeți modelul potrivit, iar dacă produsul nu vă satisface așteptările, îl puteți returna până la 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere