• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Ergon

Marca germană Ergon este unul dintre cei mai mari producători mondiali de accesorii specializate pentru biciclete, cum ar fi șeile și mânerele. Ergon este sinonim cu evoluția și dezvoltarea continuă. De-a lungul anilor, compania și-a extins continuu gama, a îmbunătățit produsele deja existente și a dezvoltat soluții tehnologice inovatoare, care sporesc semnificativ funcționalitatea fiecărei componente.  

Încă din 2004, compania a lansat o mâner de aripă de pionierat, care a fost vândut în milioane de exemplare în întreaga lume. Doar doi ani mai târziu, marca a dezvoltat și un rucsac specializat cu tehnologia Flink®. Ergon a revoluționat, de asemenea, abordarea designului șeii de bicicletă. În 2011, a fost dezvoltat primul model de șa cu țevi care folosea spumă EVA inovatoare. La acea vreme, aceasta a fost o descoperire majoră care a îmbunătățit confortul bicicliștilor în timpul mersului. Alte produse de ultimă generație care au devenit repere atât pentru dezvoltarea mărcii, cât și pentru industria ciclistă includ cockpit-ul CX2, proiectat pentru a fi folosit de campioana mondială de XC Irina Kalentieva, și șaua realizată din fibre biodegradabile - SR2 BioComp. 

În 2014, brandul și-a extins, de asemenea, gama pentru a include accesorii tehnologice pentru ciclism și a conceput o aplicație care permitea cicliștilor să selecteze șaua potrivită pentru ei înșiși pe baza datelor introduse. În acel moment, a văzut lumina zilei și un instrument de măsurare modern care determină postura biciclistului. 

Extindere descriere Restrângere descriere