• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Clarks

Clark's este o companie înfloritoare care funcționează de peste 60 de ani, specializată în producția de componente practice pentru biciclete, cum ar fi mânere de ghidon, plăcuțe de frână, pedale și rotoare din aluminiu. Încă de la început, marca a contribuit la revoluționarea industriei bicicletelor, iar poziția sa actuală îi permite, de asemenea, să stabilească noi standarde în producția de accesorii individuale.  

Echipa specializată a mărcii Clark's lucrează în mod constant la modernizarea gamei și la crearea de soluții tehnologice inovatoare. În producție sunt folosite numai materiale durabile și certificate, care au un impact pozitiv asupra longevității și funcționalității fiecărui articol.  

Compania urmărește în mod constant cererea de pe piață și își extinde gama pentru a include accesoriile dorite de clienți. Prin urmare, în ultimii ani, marca a introdus sisteme de frânare hidraulice specializate care sunt utilizate pe monocicluri profesionale. Acestea includ modele precum Clark's M4, Clark's E-Clout și Clark's Clout Plus. Atunci când alegeți componente de bicicletă, merită să aruncați o privire la gama mărcii Clark's, care include doar produse de cea mai bună calitate, realizate cu atenție la fiecare detaliu, chiar și la cel mai mic.  

Extindere descriere Restrângere descriere