Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Fox Racing

Fox Racing

Istoria mărcii Fox datează din 1974, când fondatorul său, Geoff Fox, a decis să înceapă propria afacere de producție de echipamente și accesorii specializate pentru automobile și ciclism. La doar trei ani de la înființarea companiei, a fost formată o echipă de motocross sponsorizată de Fox, care a început să folosească echipamente și îmbrăcăminte profesională marca Fox într-o varietate de imprimeuri. În anii 1980, Mark Barnett, un pilot promovat de companie, a câștigat campionatul internațional de motocross. Aceste evenimente au făcut ca brandul nou pe piață să fie extrem de popular și i-au permis să se claseze printre cei mai buni producători de accesorii sportive din industria ciclistă. 

În prezent, Fox este o companie în creștere rapidă, care dezvoltă în mod constant noi materiale și tehnologii pentru produsele sale. Căștile de bicicletă cu logo-ul Fox sunt echipate cu un sistem de protecție MIPS™, care ajută la absorbția eficientă a șocurilor, și cu o căptușeală X-Static® care elimină umezeala, este respirabilă și antibacteriană. Gama extinsă a producătorului include, de asemenea, produse practice pentru ciclism, cum ar fi protecții, ochelari de protecție, mănuși de ciclism, precum și îmbrăcăminte termică funcțională și confortabilă. 

Înainte de a fi puse în vânzare, toate produsele Fox sunt inspectate cu atenție și trec printr-o serie de teste obligatorii. De aceea, atunci când cumpărați accesorii și îmbrăcăminte de la acest brand, puteți fi siguri că acestea au fost fabricate cu atenție chiar și la cel mai mic detaliu și că vă vor servi pentru o perioadă lungă de timp.  

Extindere descriere Restrângere descriere