• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

ION

Înființată în 2004, marca ION s-a specializat inițial în producția de îmbrăcăminte și accesorii profesionale pentru sporturi nautice. În această perioadă au fost create costume de neopren moderne din materiale de cea mai bună calitate, precum și diverse echipamente pentru kitesurfing, windsurfing și wakeboarding. În 2012, compania a decis să își extindă domeniul de activitate și a introdus, de asemenea, îmbrăcăminte specializată pentru ciclism și accesorii funcționale și de siguranță pentru ciclism, inclusiv articole precum genți, protecții și căști. În acel moment, a fost creată și colecția modernă ION Bike, cu articole pentru pasionații de ciclism extrem. Atât începătorii, cât și cicliștii avansați care caută echipament și îmbrăcăminte de calitate superioară pot beneficia de produsele specializate ION.  

Ținutele de ciclism de la acest brand sunt durabile, elimină perfect umezeala la exteriorul materialului și oferă confort termic. ION folosește în producție numai materiale dovedite și soluții tehnologice inovatoare, care influențează în mod direct calitatea produsului. Printre acestea se numără țesătura respirabilă DriRelease®, cusături fatlock flatlock pentru a preveni iritațiile și un strat DWR cu proprietăți hidrofobe.  

În prezent, oferta largă a mărcii ION include accesorii de calitate pentru ciclism și sporturi nautice. Cele mai populare colecții ale acestui producător includ căștile ION Helmets, îmbrăcămintea ION, armura ION Body Armor și încălțămintea ION cu pantofi specializați pentru ciclism. 

Extindere descriere Restrângere descriere