• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Gym Glamour

Gym Glamour, fondat în 2016, este un brand polonez modern care stabilește tendințe în lumea hainelor de antrenament pentru femei. Este specializată în producția de jambiere, pantaloni scurți, topuri, tricouri și sutiene de o calitate excepțională, care răspund așteptărilor celor mai exigente femei pasionate de activități fizice.

Trăsătura distinctivă a Gym Glamour este combinația armonioasă de confort, stil și profesionalism. Fiecare produs este proiectat cu atenție la detalii, combinând materiale de înaltă calitate, funcționalitate și design la modă. Indiferent de intensitatea antrenamentului, îmbrăcămintea Gym Glamour garantează o potrivire perfectă și confort, subliniind în același timp stilul individual al fiecărei femei.

Brandul Gym Glamour este promovat, printre altele, de Deynn, un popular influencer polonez care nu este doar ambasadorul brandului, ci și fanul său fidel. Colaborarea cu Deynn a permis Gym Glamour să ajungă la un grup mai larg de femei active și elegante care apreciază brandul pentru abordarea sa unică în materie de design de îmbrăcăminte sport.

Gym Glamour este o poveste de succes care nu se oprește la satisfacția realizărilor din trecut. Brandul evoluează în mod constant, căutând perfecțiunea în fiecare aspect - de la design, la producție și până la serviciul clienți. Gym Glamour este mai mult decât o simplă îmbrăcăminte - este un stil de viață care promovează activitatea, sănătatea și curajul de a deveni o versiune mai bună a ta în fiecare zi.

La Gym Glamour, ei cred că sportul nu este doar despre sănătate, ci și despre frumusețe și încredere. De aceea, au creat un brand care le ajută pe femei să creadă în ele însele și să arate lumii puterea lor, atât în sala de sport, cât și în afara ei. Datorită Gym Glamour, fiecare femeie se poate simți încrezătoare și elegantă, indiferent de activitate.

Extindere descriere Restrângere descriere