Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Crocs

Crocs a fost fondată de Scott Seamans, Lyndon "Duke" Hanson și George Boedecker Jr. Scopul lor era să producă și să distribuie pantofi de barcă din spumă, al căror design a fost achiziționat de la Foam Creations, Inc. din Quebec City. Marinarii au fost încântați de confort, de talpa antiderapantă și de capacitatea de a pluti. Inițial, lui Hanson și Boedecker nu le-a plăcut designul. În cele din urmă, însă, au decis că pantofii erau incredibil de practici. Primul model proiectat de Crocs a fost "The Beach", care a fost prezentat la Fort Lauderdale Boat Show din Florida, în 2001. La acel moment, au reușit să vândă 200 de perechi de pantofi produși de ei.

În iunie 2004, marca Crocs a cumpărat Foam Creations împreună cu operațiunile de producție ale acesteia pentru a obține drepturile exclusive asupra unei rășini de spumă numită croslite. Croslite este o rășină cu celule închise descrisă ca o spumă EVA turnată prin injecție. Această spumă se adaptează la forma piciorului purtătorului și oferă beneficii medicale.

Până în 2017, Crocs a vândut colectiv 300 de milioane de perechi de pantofi. În august 2018, compania a anunțat că își închide ultimele unități de producție operate de companie în Mexic și Italia. Între timp, în iunie 2020, Crocs și-a mutat sediul central din Niwot, Colorado, în Broomfield.

Extindere descriere Restrângere descriere