• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

ABUS

Abus

Abus este o companie germană fondată în 1924, specializată, printre altele, în producția de sisteme de securitate pentru biciclete. Deși brandul a început cu producția de lacăte obișnuite, a evoluat rapid și a început să își extindă semnificativ domeniul de activitate și să îmbunătățească accesoriile fabricate. Oferta largă a producătorului Abus include protecție antifurt profesională și căști dedicate în principal bicicliștilor.  

De-a lungul anilor, marca a continuat să se dezvolte și să dezvolte sisteme tehnologice moderne, pe care a început să le aplice produselor sale. Prin urmare, toate accesoriile care poartă marca Abus se caracterizează printr-o manoperă de înaltă calitate și oferă un nivel excelent de securitate. Caracteristicile de securitate antifurt includ încuietori în U, încuietori pentru roțile din spate, lanțuri și ancore - în funcție de echipamentul utilizat. Unele sisteme de protecție au o alarmă încorporată care se activează în caz de tentativă de furt. Acest lucru înseamnă că, cu produsele Abus, puteți fi siguri că echipamentul dvs. va rămâne în siguranță cât timp sunteți plecat.  

Compania are propriile centre de dezvoltare și cercetare situate în diferite locații. În aceste centre, se dezvoltă soluții tehnologice inovatoare pentru a îmbunătăți calitatea fiecărui produs. În plus, accesoriile sunt supuse, de asemenea, la numeroase faze de testare pentru a verifica calitatea și siguranța utilizării lor. 

Extindere descriere Restrângere descriere