• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Wahoo

Wahoo

Originile mărcii Wahoo datează din 2009, când Chip Hawkins a decis să înființeze o companie de echipamente sportive. Primul produs inovator al mărcii a fost o antenă USB și un transmițător ANT+, care avea funcția de a partaja datele de antrenament de la senzorii de fitness. În prezent, Wahoo este specializată în producția de aparate de antrenament specializate, monitoare de ritm cardiac, ceasuri inteligente și dispozitive electronice pentru ciclism, cum ar fi contoare de biciclete dotate cu funcționalitate GPS. 

Wahoo este unul dintre liderii mondiali în producția de treninguri pentru biciclete. Atât începătorii, cât și sportivii profesioniști pot folosi echipamentul profesional al mărcii. Compania își îmbunătățește în mod constant echipamentele și oferă soluții inovatoare clienților săi. Aparatele de antrenament moderne sunt echipate cu senzori de puls și au posibilitatea de a conecta dispozitivul cu un telefon mobil prin intermediul aplicației Wahoo Fitness, datorită căreia fiecare utilizator poate monitoriza în mod constant progresul oricărei activități fizice.  

Wahoo s-a axat pe producția de echipamente și accesorii profesionale de ciclism și fitness, care sunt dotate cu facilități moderne (de exemplu, schimbarea unghiului bicicletei), sporind confortul antrenamentului pentru fiecare utilizator. Produsele Wahoo sunt folosite de mii de utilizatori mulțumiți din întreaga lume.  

Extindere descriere Restrângere descriere