Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Hamax

Hamax

Hamax este o marcă norvegiană înființată în 1958, cu sediul în orașul Moss, specializată în producția de scaune de bicicletă și remorci de calitate pentru copii. Produsele lor se caracterizează prin durabilitate și ergonomie extreme. Acestea sunt solide, dar ușor de utilizat și oferă un confort maxim pentru cei mai tineri utilizatori. Atunci când cumpărați accesorii Hamax, puteți fi siguri că acestea asigură cea mai mare siguranță a copilului dumneavoastră în timpul mersului pe bicicletă.  

Hamax oferă o gamă largă de scaune și remorci care pot fi atașate atât la portbagaj, cât și la ghidon. Unele modele sunt, de asemenea, potrivite pentru bicicletele electrice. Căptușeala interioară moale și confortabilă a scaunelor asigură, în plus, confortul copilului.  

Marca Hamax este unul dintre liderii de pe piața mondială, care oferă scaune de calitate și funcționale. Cu produsele lor puteți porni cu succes într-o călătorie sigură cu bicicleta împreună cu copilul dumneavoastră. De-a lungul anilor, brandul a primit încrederea a mii de consumatori, care îi recomandă produsele și le folosesc în fiecare zi.  

Extindere descriere Restrângere descriere