• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Carpatree

Carpatree

Înființat în 2018, brandul polonez Carpatree este specializat în producția de haine de antrenament de calitate, realizate din materiale de înaltă calitate. Compania evoluează odată cu vremurile și își adaptează în mod constant gama la nevoile actuale ale industriei sportive, dezvoltând țesături avansate din punct de vedere tehnologic care influențează confortul utilizatorului în timpul antrenamentelor. Carpatree are, de asemenea, influență în promovarea unui stil de viață sănătos și își subliniază hotărârea de a produce haine de antrenament specializate care să îi satisfacă chiar și pe cei mai exigenți sportivi. 

Gama largă de produse Carpatree include îmbrăcăminte dedicată atât femeilor, cât și bărbaților, precum și accesorii funcționale pentru antrenamentele de fitness - covorașe, benzi de exerciții și prosoape. Cu toate acestea, îmbrăcămintea sportivă constituie cea mai mare parte a activității mărcii. Toate hainele sunt disponibile în diferite croieli și culori, datorită cărora fiecare utilizator poate ajusta individual ținuta sportivă la gusturile sale estetice. Sportivi polonezi renumiți din domeniul antrenamentului de forță și fitness, precum Natalia Grzyb, Monika Kołakowska, Piotr Borecki și Sylwia Szostak, cooperează cu brandul pentru a crea o linie de îmbrăcăminte limitată. 

Compania dezvoltă în mod constant țesături de ultimă generație, pe care le folosește în mod constant în hainele sale de antrenament. Printre acestea se numără tricotajul EnduraFlex, confortabil și bine adaptat la formă, țesătura AeraDry care elimină umezeala și țesătura de compresie elastică ResisTherm. 

Extindere descriere Restrângere descriere